Log in 0880 18 18 18

Regel nu uw verplichte rittenregistratie voor 2019!

Posted in: Nieuws overzicht Started by

Regel nu uw verplichte rittenregistratie voor 2019!

autofahren-ist-zuletzt-wieder-guenstiger-geworden-960-x-540

Regel nu uw verplichte rittenregistratie voor 2019!

Bent u al bekend met de bijtellingregels voor 2019? Ook aankomend jaar zal de Belastingdienst aandachtig de fiscaliteit van de bedrijfswagens controleren.

Eenmaal per jaar kunt u de keuze maken of u bijtelling over uw bedrijfsauto wilt betalen. Bent u van plan om volgend jaar minder dan 500 privékilometers te maken, stap dan over op een geautomatiseerde rittenregistratiesysteem van Global TrackMarks. Volgens de Vereniging Zakelijke Rijders kan het gebruik van een rittenregistratie u duizenden euro’s besparen en vele administratieve lasten beperken.

De GTM systemen zijn voorzien van het keurmerk RitRegistratieSystemen. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat uw rittenregistratie sluitend is en aan de strenge eisen van de Belastingdienst voldoet. Bovendien zijn de black boxen uitgerust met een track & trace functionaliteit. Uw auto terugvinden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Voorkom die vervelende naheffingen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van onze specialisten wat u duizenden euro’s kan besparen. Begin het nieuwe jaar goed voorbereid en maak gebruik van een geautomatiseerde rittenregistratiesysteem van Global TrackMarks!