Direct contact

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur reageren.

Auto traceren? U heeft meerdere auto’s of een auto die u wilt traceren via GPS, maar weet eigenlijk niet hoe. Waar uw chauffeurs zijn en hoe laat ze op de volgende locatie arriveren is een raadsel. Een veel voorkomend probleem bij planners en wagenparkbeheerders. Of uw vloot nu uit enkele auto’s of honderd voertuigen bestaat, overzicht en controle is wat u wenst.

Uw auto of machine traceren is van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering. Denk niet alleen aan de beveiliging die een voertuigvolgsysteem biedt, maar ook aan de verhoging van de efficiency en professionaliteit. Bespaar op nutteloze communicatiekosten en de tijdrovende administratie. Traceer uw voertuigen met een gecertificeerd systeem en ervaar het gemak dat Global TrackMarks u biedt. Een auto traceren was nog nooit zo gemakkelijk.

Waarom uw auto traceren?

Er zijn een aantal redenen waarom u uw auto wilt traceren. We hebben hieronder de meestvoorkomende redenen onder onze klanten op een rij gezet:

  • Uw vloot overzichtelijk in kaart gebracht: U kunt real-time uw wagenpark volgen. Dankzij de wereldwijde GPS-plaats bepaling kan u waar u zich ook bevindt uw voertuigen en ladingen lokaliseren via het internet. Dit levert veel belangrijke informatie op met betrekking tot het managen van uw voertuigen en personeel. U kunt snel zien of uw voertuigen optimaal worden gebruikt. Ook kunt u snel zien of de beste routes zijn gekozen en of uw personeel zich houdt aan de afspraken. Hierdoor nemen de arbeidsproductiviteit en de efficiency in uw bedrijf aanzienlijk toe. Eigenlijk kan een bedrijf met een buitendienst niet meer zonder het traceren van hun auto’s en voertuigen.
  • Breng uw gestolen voertuig direct in beeld: Bij diefstal en onrechtmatig gebruik van uw voertuigen kunt u deze eenvoudig lokaliseren en opsporen door in te loggen op de software. U ziet direct de locatie van uw wagen of wagens. Overtreders bent u zo altijd een stap voor. Hierdoor kunt u eenvoudig maatregelen treffen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om alarm meldingen in te stellen. Dan krijgt u een sms of e-mail als uw voertuig rijbewegingen maakt buiten de afgesproken kaders. Zoals buiten een bepaalde tijd, een bepaald gebied of door een andere chauffeur dan gepland. Zo zal de gestolen wagen snel worden getraceerd. Kortom, het opsporen van een auto is erg eenvoudig met een cartracking systeem.
  • Uw auto traceren, bespaar op diverse punten (brandstof, communicatie en tijd): Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Met het systeem van Global TrackMarks heeft u grip op uw buitendienst. Uw ritten worden efficiënter, de routes worden logischer. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van het systeem voor meer bewustzijn onder uw medewerkers. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat ze over het algemeen zuiniger rijden en daardoor brandstof besparen. En dat allemaal door uw auto’s via GPS te traceren!
  • Geen administratieve rondslomp: De rapportages van GTM voldoen altijd aan de huidige eisen van de belastingdienst. U hoeft zelf geen kilometerregistratie bij te houden, ook hoeft u uw medewerkers niet meer te vragen naar hun kilometeradministratie. Alle ritten die zijn gereden zijn overzichtelijk weergegeven in duidelijke rapporten. Alleen al deze tijdsbesparing maakt zo een systeem de moeite waard. Zo zijn er nog meer redenen waarom het handig is om een auto te traceren. Onze professionals vertellen u hier graag meer over.

Auto traceren via GPS tracker

De modules om de auto via GPS te traceren van Global TrackMarks worden op een veilige plek achter het dashboard ingebouwd: Uit het zicht, zodat niemand er last van heeft. De GPS tracker maakt verbinding met de wagen op het moment dat u het geschakeld contact aan zet. Vanaf dat moment logt het track en trace systeem naar het online webportaal van Global TrackMarks. Onze experts kunnen de GPS tracker eenvoudig installeren in uw auto’s.

In het GTM Webportal wordt u voorzien van alle gemakken. Een overzichtelijke kaart, gekleurde balloons voor de kentekens en zeer duidelijke rapportages ontzorgen u van alle stress omtrent uw vloot. Eenvoudig een auto traceren zonder zorgen.

De auto traceren: grip op uw buitendienst

Nog meer voordelen om uw auto te traceren. Besparing op communicatie, door dat u ten altijd exact weet waar de voertuigen zich bevinden. Onnodige routes worden vermeden, waarmee u de brandstofkosten beperkt. Efficiënter inplannen van uw personeel, wat de productiviteit van uw onderneming met stappen vergroot. De voordelen van een GTM black box om uw auto te traceren via GPS zijn eindeloos! Verstevig de grip op uw buitendienst en speel sneller in op de wensen van uw klanten.

Bespaar vandaag nog talloze kilometers, tijd en kosten. Kies voor een track en trace systeem van Global TrackMarks en laat de auto traceren. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn