Direct contact

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur reageren.

Op zoek naar een auto volgsysteem om een beter beeld op uw wagenpark te krijgen? Zoek dan niet verder! Wij bieden een professioneel systeem waarmee u makkelijk uw voertuigen/auto in kaart kunt brengen. Een ondernemer of fleet manager is vaak druk bezig met het beheren van het wagenpark. Zijn de chauffeurs wel op tijd vertrokken? Blijven zij wel op de juiste route? Het beheren van een wagenpark is geen gemakkelijke klus. Een auto volgsysteem is de perfecte oplossing. Met het systeem van Global TrackMarks kunt u gemakkelijk al uw voertuigen in kaart brengen. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om al uw voertuigen op afstand te beheren. Een voertuigvolgsysteem kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden, en biedt daarom vele voordelen. Bedenkt u maar eens hoeveel tijd u overhoudt wanneer u makkelijk en snel kan schakelen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van tracking & tracing, rittenregistratie en fleetmanagement. Met al ruim 10 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen en behoefte in vervulling kunnen brengen. Het gebruiksvriendelijke auto volgsysteem is in verschillende branches ingezet.

Een auto volgsysteem kopen als beveiliging van uw wagens

Een auto volgsysteem wordt door bedrijven vaak gebruikt als beveiliging. Terwijl het systeem uitermate geschikt is voor verschillende bedrijfsprocessen in een onderneming. Omdat het een traceersysteem is kunt u op elk gewenst moment inzicht krijgen in de locatie van de voertuigen. Voorheen was dit niet mogelijk, en kostte het een hoop tijd en moeite om dit soort informatie te krijgen. U kunt uw leven als ondernemer of fleet manager een stuk prettiger maken met een auto volgsysteem. Vele bedrijven zijn u met succes voorgegaan. Twijfel niet langer en ontdek de voordelen van een auto volgsysteem.

Welke voordelen heeft het inbouwen van een auto volgsysteem?

Een auto volgsysteem inbouwen typeert zich door de volgende voordelen:

  • Efficiency: Met een systeem van Global TrackMarks weet u altijd precies waar uw wagens zich bevinden. Dit heeft een positief effect op de bedrijfsprocessen. U kunt namelijk sneller schakelen. Voorheen moest u nog met papiertjes, telefoontjes en twijfelachtige verhalen werken. Met de implementatie professioneel auto volgsysteem is dit verleden tijd, en kan er een stuk efficiënter gewerkt worden. U geeft uw bedrijf binnen no-time een enorme boost in de efficiency.
  • Kostenbesparend: Met de inzichten die het systeem geeft worden er een hoop kosten bespaard. U weet precies welke route er gereden wordt door de auto en kunt op elk gewenst moment de locatie traceren. Of u nou even weg bent van kantoor of op een andere locatie, u heeft altijd grip op uw wagenpark. De brandstofkosten dalen hierdoor met een aanzienlijk bedrag. Ook het handmatig registreren van de gereden kilometers kost veel tijd en geld. Met een auto volgsysteem is dit niet meer nodig.
  • Sluitende rittenadministratie: De Belastingdienst heeft eisen opgesteld waar de rittenadministratie van de auto’s aan moet voldoen. Het handmatig registreren van de gereden kilometers is uiterst gevoelig voor fouten. Met een systeem die is goedgekeurd hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Met het Keurmerk RitRegistratieSystemen (KRRS) kunnen wij garanderen dat het aan de eisen voldoet.
  • Beveiliging van uw auto’s: Met het systeem kunt u met een gerust hart uw wagenpark managen. Door het ingebouwde GPS-systeem weet u altijd waar uw voertuig is. Als het voertuig bijvoorbeeld gestolen wordt kunt u direct schakelen met de politie. U krijgt namelijk een bericht als het voertuig ongewenste activiteiten uitvoert. Met het auto volgsysteem bent u altijd zeker van uw zaak!

Contact met Global TrackMarks voor uw auto volgsysteem met GPS.

De voordelen dat een auto volgsysteem met GPS kan bieden voor uw wagens, daar wil iedere ondernemer of fleet manager toch wel van kunnen genieten? Wij hopen dat wij een langdurige samenwerking aan kunnen gaan. Laat het wagenpark management een van de sterkste punten van uw bedrijf worden! Interesse of benieuwd naar de prijs/prijzen voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers! Ook u kunt genieten van de fantastische voordelen die mogelijk worden gemaakt door het kopen van het auto volgsysteem!