Log in 0880 18 18 18

WILT U BESPAREN OF UITGEVEN IN 2016?

Posted in: Nieuws overzicht Started by

WILT U BESPAREN OF UITGEVEN IN 2016?

De afgelopen maanden is er veel nieuws voorbij gekomen over de bijtelling en wat voor veranderingen deze gaat mee maken in 2016. In de zoektocht naar een voertuig met een lage bijtelling vergeten veel mensen dat er andere oplossing is. Namelijk niet meer dan 500 kilometer privé rijden per jaar met uw zakelijke auto. Door middel van een GTM systeem uw kilometers bijhouden en 0% bijtelling betalen is de manier op 2016 op de juiste manier in te luiden!

Met 2016 in het zicht staan veel mensen voor een moeilijke keus. De bijtellingregels veranderen en voor veel mensen niet op een gunstige manier. Naast de bijtelling voor elektrische voertuigen word alles duurder, dus voordat deze regeling in werking gaat zijn mensen ijverig op zoek naar een voertuig dat nog in de oude regeling valt. Omdat veel leaserijders vandaag de dag nog steeds liever een Audi, BMW of andere luxe wagen in plaats van de wat ‘groenere’ hybrides is een ander inzicht wellicht de uitkomst!
Met de nieuwe regeling in aankomst komt de vraag steeds vaker naar boven of het niet beter is om simpelweg onder de 500 kilometer te blijven en geen bijtelling betalen? Met een geautomatiseerd rittenregistratiesysteem wordt al het moeizame, foutgevoelige werk dat komt kijken bij het handmatig bijhouden van uw kilometers volledig overgenomen en bespaard u ook nog eens tientallen, zo niet honderden euro’s op maandbasis! Dus dat kan makkelijker, weten wij van Global TrackMarks!

De rittenregistratiesystemen van Global Trackmarks (GTM) bieden veel variatie aan en zijn ook nog eens volledig af te stemmen op uw eigen wensen. Deze gekeurde systemen bieden naast automatische rittenregistratie diverse opties zoals temperatuurmeting, chauffeursidentificatie, gekoppelde navigatie en nog veel meer.

Dus kies vandaag nog voor een goedgekeurd systeem van Global TrackMarks en ga met een gerust hart het nieuwe jaar van start! Als voornemen om in 2016 geld te besparen? Laat u dan inlichten over de mogelijkheden voor uw bedrijf door GTM. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 0880-181818, wij staan u maar al te graag te woord!