Buurtzorg

Buurtzorg Nederland is een landelijke thuiszorgorganisatie die professionele wijkverpleging verzorgt vanuit diverse locaties in Nederland. Dagelijks rijden meer dan 500 buurtzorg auto’s voor de dagelijkse verpleging en persoonlijke verzorging naar haar patiënten.

Voor het gemakkelijk registreren van de ritten, met daarin de scheiding tussen privé en zakelijke kilometers, is Global TrackMarks gekozen als partner. Bart Morsink, controller van Buurtzorg verteld waarom..

 

Na diverse  ervaringen met  andere rittenregistratie leveranciers hebben wij ons opnieuw georiënteerd op de markt. Wij zochten een partner die kwaliteit en service ook écht toepast en het systeem min of meer “op maat” kon maken. Na een aantal aanpassingen bleek Global TrackMarks het systeem volledig naar onze wensen te kunnen leveren! Ook op de lange termijn heeft Global TrackMarks  haar woord gehouden. De snelle afhandelingen van de helpdesk en het prettige persoonlijke contact met de accountmanager zorgen voor een fijne samenwerking, en dat is precies waar onze organisatie naar zocht”

Buurtzorg