Cases

Voor sommigen zal een systeem van Global TrackMarks enkel dienen als handige tool om de administratie op orde te krijgen. Anderen kiezen ervoor om hun gehele vloot te beheren met behulp van onze geavanceerde modules. Voor ieder wat wils. Daarom hebben wij een viertal situaties geplaatst zodat u zich kan inleven in een case.

transporter

Ik heb mijn eigen klusbedrijf. Ik werk in mijn eentje en heb een busje van de zaak. Ik rijd niet of nauwelijks privé met dit busje.

Ondernemer met busje van de zaak
Vroeger hield ik alle ritten handmatig bij, een hoop werk! Daarbij vergeet je ook nog wel eens een rit op te schrijven, waardoor je rittenregistratie niet meer compleet is. Toen ik eenmaal op de hoogte werd gebracht van rittenregistratiesystemen wilde ik direct meer weten. Mijn keuze viel snel op Global TrackMarks, omdat zij in het bezit zijn van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Keurmerken vind ik belangrijk voor mijn eigen bedrijf, dus dat zoek ik ook bij andere leveranciers.

Ik heb het systeem nu een aantal maanden en kan eigenlijk niet meer zonder. Ideaal! Ik hoef zelf niks meer te doen, alles gaat vanzelf. Ik ontvang, voor mijn eigen administratie, de rapportages eens per week, maar kan dit ook een keer per dag opvragen. Het scheelt me zo ontzettend veel tijd en dus geld!

Ik kan niet meer zonder!

bestelbus

Een middelgroot bedrijf uit de omgeving rijdt met verschillende busjes door  de gehele Randstad.

Middelgroot bedrijf met meerdere busjes en verschillende chaffeurs
Er zijn geen vaste chauffeurs aangewezen per voertuig, op zich geen probleem, maar het overzicht waren ze dikwijls kwijt.

Toen we op de hoogte werden gebracht van de oplossingen van GTM waren we in één klap overtuigd van het product.  Met de gekoppelde chauffeursidentificatie weten we nu altijd wie waar rijdt. Dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger.

De individuele chauffeurs melden zich aan door middel van een RFID-chip. Het systeem maakt direct onderscheidt tussen de personen en geeft dit aan in het portaal. Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar wie, waar rijdt!

graafmachine

Voor deze Limburgse gemeente kwam Global TrackMarks met al haar oplossingen als een geschenk uit de hemel.

Gemeente met diverse werkzaamheden binnen de gemeentegrenzen
De diverse werkzaamheden die worden verricht werden slecht gecommuniceerd, handmatig bijgehouden en veroorzaakte stress wanneer er iets mis ging.

Hoe anders is dat met de ingebouwde modules van Global TrackMarks? Ritten worden automatisch bijgehouden ‘van maaimachines tot strooiwagens’, verschillende chauffeurs worden weergegeven in het portaal, communicatie tijdens werktijd gaat met enkele klikken, zodat tijd niet verloren gaat.

Voor gemeentes biedt GTM verschillende oplossingen. Eigenlijk is geen probleem te groot. Vandaar ook dat GTM zo veel gemeentes in haar portefeuille heeft!

vrachtwagen

Dit bedrijf heeft een groot aantal voertuigen rondrijden, maar duidelijkheid was er vanaf dag één eigenlijk niet.

Distributeur met verschillende vrachtwagens
Routes werden vooraf in navigatiesystemen gezet en de chauffeurs moesten tijdens de rit op zoek naar de juiste routes.

Hoe anders is dat nu? Door middel van GTM Connect is de communicatie super snel en duidelijk. Vanaf het webportaal worden routes ‘gepusht’ naar de betreffende voertuigen, accepteren zij deze? Dan worden ze direct geïmplementeerd in de gekoppelde navigatiesystemen. Zoeken naar efficiënte routes is niet meer nodig!

Daarnaast is er de mogelijkheid om (snel)berichten te versturen. Direct en bondig contact met de chauffeurs zorgt ervoor dat de werktijd efficiënt wordt benut.

GTM Connect heeft voor deze distributeur vele gemakken gebracht!