Temperatuursensoring

Om er zeker van te zijn dat de waren binnen uw trailer op de juiste temperatuur worden vervoerd, biedt Global TrackMarks de special temperatuursensoring aan. Hiermee kunt u ten alle tijden in het portaal zien wat de temperatuur is binnen uw voertuig. Handig voor alle vracht die ten alle tijden in de gaten gehouden moet worden. alle gegevens van de rit worden netjes bijgehouden in ons portaal zodat u achteraf gemakkelijk een uitdraai kan maken van de rapportage waar de temperatuur van de gehele rit in vermeld staat.

Meer weten? kijk dan op onze special pagina naar alarmeringen.

Direct in uw rapportages

U ziet in de rapportages duidelijk wat de gemeten temperaturen zijn geweest gedurende uw rit. Zo kunt u altijd de rit verantwoorden tegenover de klant. Voorbeeldje uit de praktijk:

Een trailer vol met mooie Hollandse bloemen rijdt naar een grote bloemenveiling in Duitsland. Eenmaal aangekomen bij onze Oosterburen blijken de bloemen er maar verlept bij te staan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De Duitse bloemenveiler wijst naar de transporteur van deze bloemen. De omstandigheden in de trailer zouden niet goed zijn geweest, vandaar dat de bloemen verwelkt zijn. De chauffeur ontkent en zegt dat de temperatuur juist was gedurende de rit. Om zijn woord te bekrachtigen wijst hij op de rapportage van zijn gereden rit. Waarin overzichtelijk de temperatuur staat vermeld. En wat blijkt? Tijdens de rit bleef de temperatuur netjes binnen de gestelde normen. De kwaliteit van de bloemen was niet juist, zo bleek achteraf. De schuldige in dit verhaal was dus de Nederlandse leverancier en niet de transporteur!

Multi-inzetbaar

Of het nu gaat om bloemen, voedingsmiddelen of vee. Waar de temperatuur gemeten moet worden, bieden wij de temperatuursensoring. Zo bent u altijd verzekerd van een exacte meting, waarmee discussies naderhand makkelijk van de hand kunnen worden gewezen. Handig voor iedereen, zowel de chauffeur van de vrachtwagen als de klant.

Catering & warentransport