DRAAI- EN WERKUREN

Draaiuren

Met de special ‘draaiuren’ meet u niet alleen of het voertuig aan of uit staat, maar ook daadwerkelijk hoelang de installaties hebben gedraaid. Hierdoor kunt u op tijd service verlenen als deze aan het draaiuren limiet zit.

Voordeel voor u?


Met deze zeer handige GTM special heeft u direct inzicht op de (op het voertuig geïnstalleerde) machines (de kranen). Het mooiste van dit verhaal is dat uw inzicht heeft op afstand! Servicemomenten worden zo blootgelegd, waardoor uw materieel langer mee gaat, zonder dat u ter plekke hoeft te kijken hoeveel uren de machine heeft aangestaan. Dit bespaart u op meerdere manieren tijd en geld. De draai- en werkuren special van Global TrackMarks is efficiency ten top!

Werkuren

Met de diverse specials van Global TrackMarks weet u het startmoment van uw voertuig en kunt u de draaiuren meten. U kunt echter ook exact aantonen hoelang het voertuig stil heeft gestaan op locatie.

Hoe lang op locatie?


U kunt in de rapportages zien hoe lang uw medewerkers op locatie zijn geweest bij uw zakenrelaties. De module meet alle benodigde data en zet deze overzichtelijk in de rapportages, die u periodiek in uw mailbox ontvangt. De uren op locatie en rij uren worden automatisch in de rapportages opgeteld, zo heeft u duidelijk in beeld hoe lang uw personeel bij een afspraak is geweest. Zo worden de rapportages nog nuttiger binnen uw bedrijf!