Fleet management wordt steeds belangrijker. Cijfers tonen dat ons een significante groei op het gebied van wagenparkbeheer staat te wachten door het fleet management systeem. Fleet managers focussen zich op het verminderen van risico’s, het verbeteren van het rendement, het verhogen van de productiviteit en zo laag mogelijk houden kosten.

Een rittenregistratiesysteem van Global TrackMarks voorziet in al deze onderwerpen de uitkomst. Want ooit was de black box een tool om te ontsnappen aan bijtelling, vandaag de dag biedt fleet management veel meer kansen. Een accurate blik op het wagen- en machinepark vergroot de levensduur van uw vloot en optimaliseert de efficiënte werkwijze drastisch!

Fiscaal gestimuleerd is het Nederlands wagenpark steeds groener aan het worden. Een voertuigvolgsysteem brengt alle benodigde aspecten kraakhelder in beeld. Een rittenregistratiesysteem van GTM is dus het ultieme hulpmiddel bij uitstek! Interesse in fleet management voor uw vloot?

Trends in fleet management.

Optimalisatie van de mobiliteitsaspecten staat voor veel wagenparkbeheerders hoog in het vaandel. Vandaar dat er bepaalde trends in de fleet management steeds veelvuldiger naar voren komen. Neem bijvoorbeeld slimme mobiliteit. Deze term is populair vandaag de dag. Het gebruiken van e-bikes, of het delen van vervoer is niet ongebruikelijk meer. Global TrackMarks zit boven op deze trends en heeft dan ook al diverse organisaties geholpen met het totale plaatje. Management van uw fleet, ook wel vloot genoemd bied zo veel voordelen. Wij bieden de uitkomst voor Zorginstanties, Verhuurbedrijven, Transport & Logistiek, Wagenparken, Machine Parken, Servicebedrijven, Buitendienst, Goederen en Personen, Catering & Warentransport. Al dit soort bedrijven hebben wij geholpen met hun fleet management. Met behulp van onze systemen heeft dit geleid tot prachtige resultaten.

Optimaliseer uw wagenpark met fleet management

Waar zit hem het voordeel in van Fleet Management (FMS)? Daar krijgt u antwoord op in deze paragraaf.

  • Onderhoud en reparaties monitoren. U krijgt een seintje als het weer tijd is voor onderhoud. U zal hierdoor nooit over de limiet heen rijden.
  • Mogelijkheid om schades (claims) en boetes bloot te leggen. De cijfers spreken voor zich. U hoeft geen discussies meer te voeren met personeel.
  • Brandstofkosten glashelder in beeld. U ziet precies wat er wordt verbruikt per auto en per chauffeur.
  • Communicatiekosten vervallen door gekoppelde navigatie. Geen onnodige telefoontjes meer naar chauffeurs. Alles wat tot in de kleinste details perfect geregeld.
  • Huidige backoffice pakket integreren met het GTM fleet management systeem. De cijfers worden 1 op 1 overgenomen. Geen administratieve rondslomp.
  • Rijgedrag rapportages. U ziet precies welke auto’s keurig rijden en welke auto zijn of haar rijgedrag moet aanpassen.
  • Fiscale rittenregistratie volgens het Keurmerk RitRegistratieSystemen. U voldoet aan de huidige wetgeving en regelgeving.
  • Draai- en werkuren inzichtelijk maken. Een planning maken was nog nooit zo eenvoudig met ons programma.

Hoe groter uw bedrijf is, hoe meer er komt kijken bij het fleet management. Maar ook het midden en kleinbedrijf moeten veel tijd en energie in dit systeem stoppen.  Met een GPS systeem van ons bureau zal er een hoop stress verdwijnen. Track en trace systemen bieden namelijk veel voordelen voor uw bedrijf. Zo kan u bijvoorbeeld op basis van real time informatie telkens weer de beste keuze maken. Zo kunt u efficiënt besparen op de gereden kilometers, op de gebruikte brandstof en op lange termijn zelfs op het onderhoud van de wagens. Kortom, de kosten van het fleet management wegen niet op tegen de baten die u hiervan gaat hebben.

Hoe werkt fleet management bij Global TrackMarks?

Als u met de systemen van GTM het fleet management van uw wagenpark gaat verbeteren wordt er in ieder voertuig een black box ingebouwd. Deze koppelen aan een real-time volgsysteem. Als werkgever of manager kunt u zo eenvoudig via uw computer, Smarthone of tablet al uw voertuigen monitoren. Het systeem verzamelt belangrijke informatie zoals het aantal zakelijke en privé gereden kilometers. Deze cijfers kunt u gebruiken in het management. Hiermee kunt u het overmatige prive gebruik van een voertuig vast stellen en managen. Ook wordt het rijgedrag van de chauffeurs uit uw fleet geanalyseerd. U kunt zien welke chauffeur te veel benzine verbruikt en welke chauffeurs te hard rijden. Op basis van deze gegevens kunt u uw personeel confronteren met hun rijstijl en verbeterpunten bespreken. Ook vereenvoudigt u de administratie en bespaart u tijd. Daarnaast is het mogelijk om de kortste routes te plannen voor uw chauffeurs. Alle gegevens krijgt u via de e-mail. In overzichtelijke tabellen en grafieken ziet u de cijfers van de afgelopen periode. Kortom: Fleet management biedt toevoegde waarde voor elke bedrijf dat gebruik maakt van voertuigen!

Vragen over het fleet management systeem bij ons bureau?

Wilt u meer informatie over het fleet management? Wilt u weten hoe uw bedrijf of wagenpark veel geld kan besparen met een GPS tracker? Wilt u af van omslachtige pakketten die niet alle aspecten van het volledige wagenpark beheer dekken? Neem dan contact op met een van onze specialisten. De GTM rittenregistratiesystemen helpen met het terugwinnen van overzicht en houvast op uw vloot. Laat u informeren over welk fleet management systeem en pakket naadloos aansluit bij het beoogde grip op al uw voertuigen. Neem telefonisch of middels het contactformulier contact op met Global TrackMarks. Een van onze specialisten helpt u graag verder met het  fleet management voor uw bedrijf!