Een fleet management systeem (FMS) is een GPS tracker met zeer uitgebreide functies. Om de gehele vloot te beheren biedt Global TrackMarks de GTM Premium, GTM Premium 0² en de GTM Ultimum aan. Om dat de GTM Zepto een mobiele track & tracer is behoort deze niet tot de groep FMS. Alle vaste black boxen van Global TrackMarks zijn van het hoogste niveau en uitermate geschikt als fleet management systeem.

Door het grote interne geheugen en de interne back-up accu bent u verzekerd van een sluitende rittenregistratie voor uw vloot. Data zal niet verloren gaan, ook niet bij een storing of tijdelijk verlies van het netwerk. Global TrackMarks bewaard alle data zeven jaar, waardoor u tot diep in het verleden nauwkeurig kan terug kijken.

De data modules zijn veelvuldig getest en worden op afstand voorzien van de nieuwste updates, zodat uw bedrijf gewoon verder kan gaan met de dagelijkse werkzaamheden.

Global TrackMarks biedt een fleet management systeem aan in de puurste vorm, want of het u gaat om de draaiuren (en daarmee de onderhoudsbeurten) of dat u geïnteresseerd bent in het rijgedrag van uw personeel, wij brengen het voor in kaart.  Uw wagenpark tot het kleinste detail in beeld en dat is wel zo prettig!

Fleet management systeem voor de wagenpark beheerder.

Voor een wagenparkbeheerder is het van groot belang dat u alles onder controle heeft, waar ook ter wereld. En laat dit nu net de slogan van Global TrackMarks zijn! Want met het fleet management systeem van Global TrackMarks heeft u daadwerkelijk alles onder controle, waar ook ter wereld.

Als wagenparkbeheerder of fleet manager, bent u verantwoordelijk voor de inkoop, het onderhoud en het advies over mobiliteitsgerelateerde zaken van uw vloot. GTM weet dat een ongecompliceerde administratie voor veel fleet managers een utopie is. Vandaar dat wij u kennis willen laten maken met onze specials.

De GTM Specials zijn de ultieme benodigdheden om de vloot van het zo begeerde overzicht te voorzien. Alle opties zijn te koppelen met het systeem van GTM en worden beheerd in het GTM Webportal. Alle informatie komt rechtstreeks uit het open webportaal. Geen gedoe met meerdere complexe programma’s, maar één helder internetportaal! Neem voor meer informatie over het fleet management systeem contact met ons op. In de volgende paragraaf gaan we dieper in op de voordelen van het systeem.

De vele voordelen van een fleet management systeem voor uw auto’s.

De voordelen van een fleet management systeem zijn ongekend;

  • Zo heeft u een Efficiënt beheer en kosten-effectief management van uw gehele vloot. Waarom? U krijgt inzicht in alle belangrijke gegevens, zoals het aantal gereden kilometers, het rijgedrag, gegevens met betrekking tot brandstofverbruik etc. Op basis van deze gegevens kunt u uw chauffeurs aansturen. Chauffeurs die te veel brandstof gebruiken kunt u beter laten rijden. Zo zal u kosten besparen.
  • Een combinatie van commerciële en technische gegevens van de wagens. U kunt zelfs een seintje af laten gaan als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo zal uw vloot nooit over de limiet rijden.
  • Duidelijke overzichten. De tabellen en grafieken zijn eenvoudig en duidelijk. U ontvangt deze periodiek in uw mail in een programma naar keuze.
  • Altijd en overal real-time toegang tot de gegevens van uw wagens. Waar u zich ook bevind ter wereld. Overal kunt u tot op de seconde de wagens volgen met ons fleet management systeem.
  • Beveiliging. Uw wagens zijn perfect beveiligd door de GPS. U krijgt direct een waarschuwing als uw chauffeurs een verkeerde route nemen of als er buiten afgesproken tijden in een auto wordt gereden. Zo kunt u tijdig handelen.
  • Gecertificeerde veiligheid van uw database. Door de SSL beveiliging van onze systemen bent u ervan verzekerd dat uw bestanden veilig zijn opgeslagen op een externe schijf. Ook tegen hackers bent u optimaal beveiligd. Deze kunnen uw account niet inkomen.
  • Verbeter de service van uw bedrijf. Een voorbeeld van een situatie die wij vaak tegenkomen bij onze klanten die een fleet management systeem hebben geïmplementeerd in hun organisatie. Een klant belt dat hij of zij met spoed moet worden geholpen. Vroeger moest u al uw chauffeurs bellen om erachter te komen wie er het dichtste in de buurt was van de klant. Dit kostte u veel tijd en moeite. Met onze systemen ziet u in een paar seconden wie er in de buurt is van de klant. U kunt deze direct naar de klant toe sturen. Resultaat hiervan is een klant die boven verwachting wordt geholpen. Zo verbetert u uw service aanzienlijk met behulp van het fleet management systeem.

Interesse in een GPS fleet management systeem voor uw organisatie?

Zo zijn er nog meer voorbeelden en voordelen van het fleet management systeem die we graag met u delen. De specialisten van ons bureau gaan graag de samenwerking met u aan. U kunt hen middels het contactformulier of middels de telefoon bereiken. Op het nummer 0880-181818 zijn wij op werkdagen dagelijks bereikbaar.  Wij hopen snel van u te horen en voor u een succesvol fleet management systeem op te mogen zetten.