Garmin

Garmin is onze partner in navigatiesystemen. Onze gekoppelde navigatie special ‘GTM Connect’ is ontwikkeld in samenwerking met Garmin.

Door de snelle communicatie tussen kantoor en chauffeurs optimaliseert Global Track Marks de bedrijfsvoering voor bedrijven enorm. De klanten kunnen met behulp van ingestelde berichten of berichten die ter plekke getypt worden eenvoudig communiceren met hun personeel. Zo is het ook mogelijk om vanuit uit GTM web portaal bondige berichten en uitgestippelde routes op te sturen naar de chaffeurs. De chauffeur hoeft vervolgens alleen maar zijn opdracht te accepteren en kan vervolgens gelijk beginnen aan zijn opdracht.

De reden dat Global Track Marks heeft gekozen voor Garmin is, omdat zij streven naar professionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en technologische innovaties.

Met behulp van Garmin wordt te vervoerder op de hoogte gehouden van wegomstandigheden, zoals scherpe bochten, hoogte van bruggen, gewichtslimieten, gebieden met veel wind, en beperkingen voor aanhangers of gevaarlijke stoffen. Dankzij een hellingshoekveld dat op de kaart verschijnt, kunnen chauffeurs anticiperen op stijgingen en dalingen en op tijd schakelen. Snelheidslimieten voor vrachtwagens worden weergegeven als deze afwijken van de aangegeven maximumsnelheid voor auto’s. Ook zijn flitspaalwaarschuwingen van Cyclops beschikbaar. De klok wordt automatisch aangepast aan de juiste tijdzone en zonsopgangen/ondergangstijden. De vervoerder ontvangt tevens een melding wanneer de landsgrens overschreden wordt. Tot slot is er ook een video-ingang voor een achteruitrijcamera aanwezig.

 

www.garmin.com/nl/solutions