GEKOPPELDE NAVIGATIE

Pushed navigation 

GTM Connect is de “pushed navigation” oplossing van Global TrackMarks.

Deze, in samenwerking met Garmin ontwikkelde GTM special, biedt voor vrachtwagens en trailers de ultieme uitkomst. Door de snelle communicatie tussen kantoor en chauffeurs optimaliseert u de bedrijfsvoering enorm. Middels de vooraf ingestelde berichten of berichten die u ter plekke typt kunt u eenvoudig communiceren met uw personeel. Vanuit het GTM Webportaal stuurt u bondige berichten of zelfs uitgestippelde routes, zo naar het gewenste navigatiesysteem in uw (vracht)wagens. De chauffeur hoeft deze enkel te accepteren en kan zijn weg vervolgen. Efficiency ten top!

Snel- en tekstberichten 

Razendsnel communiceren via het gekoppelde navigatiesysteem is de oplossing voor veel (transport)bedrijven. Door middel van snel- en tekstberichten houdt u het personeel direct op de hoogte van de gang van zaken en vice versa!
Snelberichten stelt u van te voren in. Via het portal en via de Garmin in het voertuig verzendt u korte, bondige berichten. Tekstberichten zijn bedoeld voor de wat uitgebreidere vragen en/of opmerkingen. Deze kunt u via het portal ter plekke typen en verzenden.

Routes versturen

Behalve de berichten die u kunt uitwisselen blijft de Garmin ook een navigatiesysteem. U kunt kiezen om zelf de route in te vullen, zoals u gewend bent van de standaard navigatiesystemen. Daarnaast kunnen routes ook uitgewisseld worden. Routes worden in het GTM Webportal aangemaakt en gestuurd naar het betreffende Garmin navigatiesysteem.
Als u aan het rijden bent kan het zijn dat u een gekleurd vlaggetje in beeld ziet verschijnen! Dit houdt in dat er vanuit het GTM Webportal een route naar u is verstuurd. Voor een route geldt het vlaggetje, voor een bericht ziet u een envelop.