Goederen

De kleinste, mobiele track & tracer, de GTM Zepto is uitermate geschikt voor goederen en bagage. U stopt deze handige module bij de te traceren goederen en voila! U kunt deze direct live volgen op het GTM Webportaal. Zo hoeft u nooit meer te vrezen dat uw geschenk naar het verre buitenland bijvoorbeeld niet aan zal komen.

Personen

Bent u wel eens bang geweest om uw kind kwijt te raken wanneer u een gezellig dagje uit gaat? Loopt uw kleintje wel eens plots van u vandaan, net wanneer u staat af te rekenen op die overvolle markt?

Een veel voorkomend probleempje. Wij kunnen het echter wel voor u versoepelen, want met de GTM Zepto in de broekzak van uw kind weet u de locatie altijd te achterhalen. Zo hoeft u nooit lang te zoeken en kunt u drukke locaties met een gerust hart bezoeken, wetend dat met de systemen van GTM, u deze bengels altijd terug vindt!

Proefritten en huurauto’s

Natuurlijk is zo’n kleine module ook erg handig voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld in het geval van autoverhuurbedrijven. Bent u er niet op gerust dat die vriendelijke meneer de auto terug komt brengen aan het eind van de dag? Neem in één klap alle onzekerheden weg en verberg deze compacte module in uw voertuigen!

Ook erg geschikt voor scooters, motoren en andere kleine voertuigen!

verlaten kind