Direct contact

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur reageren.

Een zeer betrouwbare GPS tracker voor in de auto kopen? Bijvoorbeeld een GPS tracker voor de auto om de grip op uw vloot te behouden? Dan koopt u uw GPS tracker bij Global TrackMarks. De track systemen van Global TrackMarks bieden u de kans om binnen het gebruiksvriendelijke GTM Webportal zicht op al uw voertuigen en machines te bewaren.

Actuele GPS locaties en routes van uw bedrijfsmiddelen liggen binnen handbereik! Koppel uw planning aan het GTM systeem en verhoog de efficiency van uw bedrijfsvoering per direct. Op deze pagina vertellen wij u alles over de voordelen en mogelijkheden voor uw bureau. Benieuwd naar het terugverdienmodel van de GPS tracker van Global TrackMarks? Klik dan hier!

GPS tracker voor auto of machine

De GPS tracker volgsystemen van Global TrackMarks kennen vele doeleinden. Scooters, vaartuigen, machines en natuurlijk auto’s. Het laatstgenoemde geval is het meest voorkomend, maar wij draaien onze hand niet om voor een ietwat afwijkende bestemming. In de tien jaar dat wij acteren op de markt hebben wij al talloze mooie projecten met succes afgerond, waarin wij de meest uiteenlopende voertuigen tegen zijn gekomen. Van mini gravers, tot vrachtwagens en van luxe wagens tot de fietstaxi. Een overzicht van een aantal mooie klussen die hebben geprofiteerd van de voordelen van een tracker vindt u onder Onze projecten. Of u nu een GPS track en trace systeem voor uw auto of voor een andere machine wilt kopen, Global TrackMarks maakt het voor u mogelijk! Maak daarom vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden inzake een GPS Tracker voor uw vloot met ons door te nemen.

De voordelen van een GPS tracker

Het kopen en installeren van een GPS tracker kent veel voordelen voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Sluitende registratie

Als u een onderneming heeft met veel mensen in de buitendienst is het een grote opgave om handmatig de gereden kilometers bij te houden. Ook is het lastig om de ‘grootgebruikers’ op hun rijgedrag aan te spreken. Met een GPS tracker heeft u een sluitende kilometerregistratie die aan de fiscus kan worden gerapporteerd. U kan eenvoudig een rapportage aan de belastingdienst opleveren. Deze kan de data een op een overnemen. Daarnaast kan er eenvoudig worden gepland wat de kortste routes zijn. Online kan gecheckt worden of deze routes worden gevolgd. Zo worden verschillen in de ritregistratie voorkomen.

Realtime inzichten van uw wagen met de GPS tracker

Ander voordeel van de GPS tracker is het real-time inzicht. Als het verbruik van auto of ander voertuig aanzienlijk hoger ligt dan u had verwacht, kan dit voortkomen uit het rijgedrag van werknemers. Het kan zijn dat de maximum snelheden niet worden gehanteerd, er niet op een juiste manier wordt uitgerold of dat de acceleratie te hoog is. Met het GPS systeem kunt u hier snel achter komen. In een van deze gevallen kunt u een cursus aanbieden om in de toekomst zuiniger te rijden in de auto. Zo zijn er nog meer methoden te bedenken waarmee geld kan worden bespaard. Zo kan er begeleiding worden geboden met de navigatie, mochten er files of werkzaamheden plaatsvinden. Daarnaast kan worden bespaard op administratie. U krijgt objectieve gegevens die erg betrouwbaar zijn. Deze gegevens krijgt u automatisch, dus zonder tussenkomst van menselijke handelingen. Communicatie met de chauffeurs kan snel plaats vinden. Ook heeft u inzicht in de aankomst tijden. Voor zowel het verbeteren van de efficiency als het verbeteren van de effectiviteit in uw bedrijf biedt een GPS tracker kopen de oplossing.

Beveiliging tegen diefstal

Ook tegen diefstalbeveiliging werkt de GPS tracker perfect. U kunt al eenvoudig uw voertuigen lokaliseren met de tracker. U bent uw overtreders op deze manier altijd een stap voor. Daarnaast is het mogelijk om alarmmeldingen in te stellen. Dan krijgt u een sms of e-mail als uw voertuigen buiten de afgebakende kaders rijden, zoals buiten een bepaald gebied, een bepaalde tijd of een verkeerde chauffeur.

Temperatuurregistratie van de auto’s

Met bepaalde GPS trackers is het mogelijk om de temperatuur van de auto te registeren. Zo kunt u uw producten altijd monitoren. Naast de registratie van de rit en het gereden aantal kilometers kunt u zo de kwaliteit van uw producten waarborgen. Kortom: Voor elk bedrijf met buitendienst is een GPS tracker van toegevoegde waarde.

Rapportage van auto door GPS tracker

De rapporten uit de GPS tracker worden dagelijks, wekelijks of maandelijks naar uw mailbox gestuurd. De rit rapportages zijn sluitend en worden altijd goed gekeurd door de Belastingdienst. De cijfers kan de fiscus eenvoudig een op een overnemen in de database. De rapportages van Global TrackMarks komen via een link in uw inbox terecht. In Excel, PDF, CSV of XMS formaat, net hoe u het wenst. Vergeet het handmatig bijhouden en kies voor de geautomatiseerde rittenregistratie met behulp van een tracker! Een fiscaal sluitende rapportage is de nieuwe norm. Bezochte adressen, gereden routes en exacte werk- en rit tijden behoren tot de mogelijkheden. Alle bewegingen worden nauwkeurig geregistreerd en opgeslagen in het GTM Webportal.

GPS tracker kopen?

Met de GPS tracker voor in de auto is administratieve rompslomp verleden tijd! Neem nu contact op als u vragen heeft of interesse heeft in het kopen van een GPS tracker.