Wilt u een GPS tracker in de auto? Met een GPS tracker in uw auto kopen van GTM bent u verzekerd van een fiscus proof rittenregistratie. Dat wil zeggen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw rittenadministratie. Houd uw auto uit de bijtelling en kies voor een geautomatiseerd systeem van Global TrackMarks!

Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden van onze GPS tracking devices door te nemen. Voor welke module kiezen we en welk servicepakket voegen we hier bij toe om aan uw wensen te voldoen? Bij GTM bieden we nooit een standaardpakketje aan. Iedere klant vraagt namelijk om een andere benadering.

Het gemak van ons systeem voor een zachte investering. Wat houdt u nog tegen? Ervaar nu zelf de voordelen van echte GPS tracker in uw auto!

Waar kun je een GPS tracker voor in de auto vinden?

Het internet staat vol met laag geprijsde track & trace systemen zoals een GPS tracker voor in de auto. Afkomst en levensduur vaak onbekend. Om nog maar te zwijgen over het contact of de helpdesk. Een gekeurde GPS tracker koopt u niet via onze website, maar bij één van de GTM verkopers. Middels het contactformulier of per telefoon komt u eenvoudig in contact met ons team. Wij helpen u graag verder. Persoonlijk en professioneel; Ook na de aanschaf begeleiden wij u stap voor stap op weg naar een succesvolle samenwerking. Interesse in een GPS tracker voor in de auto?

GPS tracker in de auto: de voordelen

Een GPS tracker voor in de auto biedt voordelen voor diverse doelgroepen. Zo biedt het voordelen voor werkgevers die een wagenpark bezitten, werknemers met een automobiel van de zaak  en voor zelfstandige ondernemers zonder personeel die een wagen van de zaak hebben.

De bewijslast richting de belastingdienst

Als u zakelijk rijdt, maar niet privé in deze wagen rijdt dient u een registratie van al uw ritten bij te houden. Aan de belastingdienst moet worden aangetoond dat u alleen zakelijk rijdt. Met een GPS tracker voor in de auto kan u eenvoudig uw ritten bijhouden. Dit scheelt u veel tijd en administratieve werkzaamheden. De fiscus kan de cijfers een op een overnemen in de administratie.

Realtime inzichten met ons systeem

Middels een GPS tracker is het direct duidelijk waar uw auto’s zich bevinden. Dit is ideaal om personeel efficiënter in te plannen of een spoedklus toe te wijzen aan de persoon die zich het dichtst in de buurt bevindt.  Een betere planning zal leiden tot een hogere arbeidsproductiviteit, minder gereden kilometers en lagere kosten voor het wagenpark. Ook bouwt u automatisch een beveiliging in voor uw wagens. U weet namelijk altijd waar ze zich bevinden. Mochten ze op niet afgesproken wegen of op niet afgesproken tijden rijden, zal u direct een melding hiervan ontvangen.

Efficiënt wagenpark beheer met de GPS tracker in de auto

Dankzij de bepaling van de kilometerstanden is het makkelijk om uw wagenpark in te plannen. Ook wordt bijvoorbeeld de gereden snelheid bijgehouden. Hoe harder uw personeel rijdt, hoe hoger het brandstofverbruik is. Dankzij de tracker kunt u eenvoudig bijsturen op het besparen van brandstofkosten. Het kopen van de GPS is de investering waard omdat u deze kosten snel terug verdiend door de toename in de efficiency en effectiviteit van de auto of auto’s. Ook draagt u bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bewijslast richting uw klanten

Het komt vaak voor dat de reistijd aan klanten wordt door berekend. Is het van belang voor u of uw klanten om te weten hoe lang uw personeel bij uw klanten is geweest? Door middel van dit systeem kan dit eenvoudig worden aangetoond.

Kortom: Er zijn veel voordelen waarom een GPS tracker voor in de auto van toegevoegde waarde kan zijn voor uw bedrijf. Onze professionals vertellen u hier graag meer over.

GTM Webportal bij uw GPS tracker in de auto

Één van de redenen dat u kiest voor een GPS Tracker voor in de auto van Global TrackMarks is het zeer gebruiksvriendelijke webportaal. Toegang tot dit online portal geeft de mogelijk uw voertuig(en) in één oogopslag in kaart te brengen. Vanuit het GTM Webportal wordt het traceren van de wagens of objecten een eenvoudige klus.

Het portaal is in eigen beheer en daarmee kunnen wij snel schakelen. De vriendelijke structuur zorgt ervoor dat de gebruikers op een zeer prettige manier aan de slag kunnen met de systematiek. Bij Global TrackMarks kunt u niet alleen een GPS tracker voor in de auto kopen, maar krijgt u het all-in pakket en kunt u profiteren van de voordelen van een GPS tracker in de auto!