GPS Volgsysteem

GPS volgsysteem nodig? Met een GPS volgsysteem voor in de auto van Global TrackMarks ziet u in één oogopslag waar uw voertuigen of objecten zijn. Nooit meer discussies of onduidelijkheid met klanten over de facturatie of andere onderdelen.

De GPS tracker in uw voertuig logt direct naar het gebruiksvriendelijke GTM Webportal. Dit web based portal is altijd en overal beschikbaar, zonder software installatie. Na de inbouw ontvangt u de inloggegevens en kunt u direct aan de slag met uw GPS volgsysteem!

De unieke voordelen van een GPS volgsysteem

Gegarandeerd dat u weleens in een situatie bent geweest waarin de locatie van uw voertuigen middels een GPS volgsysteem hard nodig was. Dit kan een dringende interventie of een vraag van een klant zijn waar de bestelling of persoon blijft. Daarbij komt kijken dat een wagenpark perfect aansturen niet makkelijk is. Niemand weet namelijk wat de dagelijkse gegevens zijn. Een systeem om uw GPS te meten is hiervoor de oplossing.

Realtime inzichten

U kent deze situatie vast en zeker: U heeft dringend iemand nodig maar u heeft geen idee waar deze persoon zich bevindt. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost met het GPS volgsysteem dat wij voor u kunnen installeren. Deze systemen registreren alle verplaatsingen met behulp van GPS technologie. Deze worden doorgestuurd via een ingebouwde gsm-antenne. Hierdoor kunt u elk moment van de dag de positie van uw voertuigen realtime raadplegen. Zonder vertraging worden de gegevens doorgestuurd en heeft u inzicht in de locaties.

Visualisatie van de tracking gegevens

Door de software die we gebruiken weet u perfect welke weg uw voertuigen hebben afgelegd. De gereden rit kan bekeken worden aan de hand van de posities. U kunt zelfs de rit opnieuw afspelen om te zien tegen welke snelheid uw auto of auto’s hebben gereden. Er is een mogelijkheid om de kaarten te koppelen met Google Maps, Google Earth en Bing Maps. U kunt vervolgens zelf kiezen hoe u uw systeem wil visualiseren.

Accurate planning met het GPS volgsysteem

De meeste bedrijven maken handmatig een planning. Vanaf het moment dat uw personeel op de baan is, heeft u hier geen inzicht meer in. Door middel van ons GPS volgsysteem kan u met de real time gegevens op de dag zelf nog wijzigingen aanbrengen. Hierdoor zal u niet alleen tijd winnen, maar kan u ook uw medewerkers zo efficiënt mogelijk aan het werk houden.

Snelle interventie

Als voorbeeld: Een klant vraagt om een interventie. Voordat u weet waar uw voertuigen zich bevinden en hoe ver ze zich van de klant bevinden, bent u al veel kostbare tijd verloren. Door gebruik te maken van onze toepassing kunt u een locatie op de kaart markeren. Zo ziet u direct wie het dichtste bij de plaats van interventie zit. Zo kunt u snel schakelen en goede service leveren.

Fleet management met het GPS volgsysteem

Bent u vaak te laat met een onderhoudsbeurt? Heeft u onvoorziene kosten doordat het olie niet op tijd is ververst? Dit soort zaken kunnen worden voorkomen door exact te bepalen wat de kilometerstand is. Zo weet u precies wanneer welke wagen moet worden onderhouden. Middels een sms of e-mail krijgt u hiervan bericht. U kunt zelfs ingeven wanneer uw wagen naar de keuring toe moet, wanneer de verzekering afloopt en wanneer het leasecontract voorbij is. De mogelijkheden zijn zeer divers. De kosten voor het kopen van een GPS volgsysteem wegen niet op tegen de opbrengsten hiervan.

Bewijslast naar uw klanten

Moet uw personeel zich tijdens werktijd verplaatsen van klant tot klant? U kunt eenvoudig de afgelegde weg berekenen. Dit kan achteraf in overzichtelijke rapporten worden weergegeven. Zo kunt u de verplaatsingskosten die wordt vermeld op de facturen staven met bewijsdocumenten van het meet systeem.

Zo zijn er nog meer voordelen van een GPS volgsysteem waar we u graag meer over vertellen.

GPS volgsysteem voor uw auto

Een GPS volgsysteem van GTM is geschikt voor diverse soorten voer- en zelfs vaartuigen. Onder andere voor in de auto is dit dan ook een zeer verstandige keuze. Zelfs als u of de berijder van het voertuig bijtelling betaald.

Een GPS volgsysteem is namelijk veel meer dan enkel een middel om uit de bijtelling te blijven. Het verhoogd de efficiency per direct en biedt de mogelijk om achteraf nog eens goed op bepaalde zaken terug te kunnen kijken. Bijvoorbeeld tijdstippen, gereden routes op omtrent binnengekomen boetes. Een ontzettend handige tool voor het dagelijkse beheer van uw vloot, ook voor machines en objecten!

Klik hier om in contact te komen met één van onze vertegenwoordigers voor meer informatie of voor het kopen van een GPS volgsysteem!

Bewaak uw voertuigen met een GPS volgsysteem

Een veel naar boven gebracht kenmerk van een GPS volgsysteem is ook het veilige gevoel. U bewaakt uw vloot direct na inbouw van ons systeem. 24/7 zicht op uw voertuigen en/of objecten. Alarmeringen bij ongewenst gedrag (rijden na werktijden of in het weekend). Of achteraf een voertuig traceren wanneer deze ontvreemd is. De veelzijdige GTM black box biedt de uitkomst!

U twijfelt nog steeds om een systeem te kopen? Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Een GPS volgsysteem in uw  auto en voertuigen levert u eerder geld op, dan dat het u geld kost. Met onze jarenlange ervaring en expertise in deze branche lopen wij graag de opties met u door voor een professioneel GPS volgsysteem.