U wilt een GPS volgsysteem in uw auto, maar kunt niet naar ons kantoor komen? Geen enkel probleem! Een GPS volgsysteem kopen was nog nooit zo makkelijk.

De gecertificeerde GTM monteurs leveren het beste werk door het Nederland. Wij komen op een door u gewenste locatie om u te voorzien van ons GPS volgsysteem in de auto.

De GPS tracker wordt achter het dashboard, uit het zicht, ingebouwd. Er wordt direct contact gelegd met de servicedesk om te kijken of de module naar behoren werkt. Indien groen licht bouwt de monteur het voertuig weer netjes dicht. Niemand ziet waar de black box zich bevindt. Zodoende werkt het GPS volgsysteem in de auto optimaal.

Voordelen van een GPS volgsysteem in de auto

Er zijn een aantal voordelen aan een GPS volgsysteem voor de auto. Dit zijn de volgende voordelen:

  • De arbeidsproductiviteit verhogen in uw onderneming.
  • Besparen op brandstofkosten. U kunt met het systeem zien welke chauffeurs zuinig rijden en welke chauffeurs te veel benzine verbruiken. Dit kunt u direct door communiceren zodat er zal worden bespaard op brandstofkosten.
  • Personeelskosten besparen door middel van het volgsysteem.
  • Voertuigkosten besparen. Het systeem berekent wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Hier kunt u direct op inspelen.
  • De veiligheid van uw wagenpark verbeteren. Door de GPS weet u altijd waar uw auto’s zich bevinden. Stelen wordt onmogelijk.
  • De klanten service verbeteren. Een voorbeeld; U heeft een klant die dringend hulp nodig heeft. Door het GPS volgsysteem ziet u direct welke chauffeur het dichtst in de buurt is. Deze stuurt u direct naar de klant.
  • Ongeoorloofd voertuiggebruik. U kunt zien welke chauffeur buiten werktijd gebruikt maak van uw wagens.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Doordat u meet welke auto’s efficiënt rijden en welke niet, draagt u bij aan MVO.
  • De kosten voor het kopen van een systeem voor het volgen van uw wagens wegen niet op tegen de opbrengsten die u hier uit haalt. Binnen enkele maanden is de investering terug verdiend. Zo zijn er nog enkele voordelen aan een GPS volgsysteem voor in de auto waar we u graag meer over vertellen.

Met een GPS volgsysteem vindt u uw auto altijd terug

Na installatie van de unit ontvangt u per e-mail de inloggegevens van het GTM webportal en kan het GPS volgsysteem in de auto starten. U vindt uw auto altijd terug met een GTM volgsysteem mede dankzij het gebruiksvriendelijke portaal. Op de overzichtelijke kaart worden voertuigen van elkaar gescheiden door een rijk kleurenpalet. Met enkele muisklikken ziet u de ritgegevens op de kaart. Ook is het mogelijk tot ver in het verleden de ritten in beeld te krijgen. Zo zal er nooit meer onduidelijkheid bestaan over routes en tijdstippen en heeft u duidelijkheid door uw GPS volgsysteem in de auto.

Een sluitende rittenregistratie door het GPS volgsysteem in de auto

Een GPS volgsysteem voor in de auto van GTM zijn high-end data modules van Nederlands fabricaat. Wij leveren enkel zwaar geteste systemen die een sluitende rittenregistratie voor uw wagens verzekeren. Door het uitgebreide geheugen van onze black boxes verliest u nooit de registratie mocht deze onverhoopt even de connectie verliezen. Modules van Global TrackMarks zijn volledig op afstand instelbaar, waardoor services op afstand kunnen worden uitgevoerd. Interesse in een GPS volgsysteem kopen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij informeren u graag over uw GPS volgsysteem voor in de auto.