Direct contact

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur reageren.

Wat is kilometerregistratie? Wat is een kilometerregistratiesysteem met GPS en wat is de regelgeving omtrent kilometerregistratie voor de Belastingdienst? Voor veel ondernemers is kilometer registratie van de wagens een vervelende klus. Als u een auto van de zaak heeft en minder dan 500 kilometer privé rijdt hoeft u geen bijtelling te betalen. U moet dan wel een gesloten kilometerregistratie bijhouden van de overheid. Veel ondernemers en fleet managers beheren het kilometerregistratiesysteem handmatig. Dit kost enorm veel tijd, wat eigenlijk aan andere belangrijke taken besteedt kan worden. Naast dat het veel tijd kost, is er ook een grote kans op fouten. Om deze fouten vervolgens weer op te lossen kost ook weer een hoop tijd. Hier zit niemand op te wachten. Gelukkig hebben wij de oplossing! Een GPS kilometerregistratie van Global TrackMarks registreert al uw gereden kilometers automatisch. Een klein GPS-systeem in uw voertuig kan al die uren werk overnemen voor een klein bedrag.

GPS kilometerregistratie voor uw auto en de Belastingdienst

Een geautomatiseerd GPS systeem voor uw kilometerregistratie weet precies waar en wanneer uw voertuig rijdt. Als u uw voertuig opstart zal het systeem aangaan en pas uitgaan als u uw bestemming bereikt heeft. De ritten wordt dus automatisch geregistreerd via GPS. U hoeft zich geen zorgen te maken of het wel volgens de eisen van de Belastingdienst wordt geregistreerd. Wij hebben namelijk meerdere keurmerken die onze kwaliteit op het gebied van kilometerregistratie waarborgen en aan deze eisen voldoen. Een van die keurmerken is het Keurmerk Ritregistratiesystemen, uitgegeven door de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen (SKRRS). Een rittenregistratiesysteem met dit keurmerk voldoet aan de eisen van de Belastingdienst, verder zijn privacy en de continuïteit van de leverancier goed geregeld. Over de kwaliteit van het product dat wij leveren hoeft u dus niet te twijfelen. Met al meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies hoe wij kunnen inspelen op de wensen en behoefte van onze klanten. Tijdens deze 10 jaar is ons systeem meerdere productverbeteringen ondergaan. Dit betekent dat ons systeem foutloos werkt. U kunt erop vertrouwen dat u van topkwaliteit kunt genieten en dat u de Belastingdienst 100% tevreden stelt met ons kilometerregistratiesysteem. Bent u benieuwd hoe het systeem precies werkt? Lees hieronder dan verder hoe kilometerregistratie in uw auto geïnstalleerd zal worden.

Hoe werkt kilometerregistratie via GPS in mijn auto?

Als u kiest voor een kilometerregistratiesysteem van Global TrackMarks zal in een kennismakingsgesprek vastgesteld worden wat uw wensen en eisen zijn. Onze medewerkers staan u altijd persoonlijk en professioneel te woord. Ook na aanschaf wordt u begeleid in elke stap die u maakt. Wij hopen op een langdurige en succesvolle samenwerking. U beslist in hoeveel voertuigen het systeem ingebouwd moet worden, en onze specialisten doen de rest. Het systeem wordt onder het dashboard ingebouwd, waardoor het is dus visueel niet zichtbaar is. Met behulp van GPS kan precies worden bepaald wat de locatie van een voertuig is. Zo wordt een rit dus automatisch geregistreerd. Voor meer informatie over de werking van het systeem kunt u contact op nemen met een van onze specialisten.

Kilometerregistratie van uw auto’s middels ons GPS systeem is de volgende stap voor uw bedrijf. Maak uw leven als ondernemer of fleet manager een stuk prettiger. Een kilometerregistratiesysteem bespaart u een hoop tijd omdat u niet meer handmatig al die gereden kilometers hoeft te noteren. Al die verloren tijd zorgt voor een groot verlies. Dit is iets wat ondernemers niet graag zien gebeuren. Daar heeft u zich met onze samenwerking geen zorgen om te maken. Kilometerregistratie middels ons systeem biedt nog meerdere voordelen waar uw bedrijf van kan genieten.

De voordelen van kilometerregistratie

Kilometerregistratie kan zich laten typeren door meerdere voordelen:

Minder administratie

Zoals hierboven al gezegd is hoeft u met een GPS systeem in uw voertuig alle gereden kilometers niet meer handmatig in te voeren. Uit een onderzoek blijkt dat men per rit 3 minuten nodig heeft om de rit te registreren. Voor een middelgroot bedrijf komt dit uit op ruim een uur per week. Als dit dan wordt vermenigvuldigd met het uurloon van een medewerker, en dit op jaarbasis wordt doorberekend, komt u op een aanzienlijk bedrag uit. Een bedrag dat u met ons systeem voor kilometerregistratie kunt besparen!

Besparingen door de kilometerregistratie

U kunt het rijden van privé kilometers beperken. Voor veel ondernemers is het een gewoonte om vrij privé te rijden met een auto van de zaak. Het zou efficiënter en voordelig zijn als u een limiet kan zetten op de privé gereden kilometers met de wagens. Met ons kilometerregistratie systeem is het makkelijk om dit soort limieten in beeld te brengen. Met zulke limieten kunt u besparen op brandstof, onderhoud en schade.

Veiligheid van uw auto’s

Met een black box van Global TrackMarks zijn uw voertuigen gegarandeerd veilig. Het GPS systeem maakt het namelijk mogelijk om elk voertuig met het ingebouwde systeem overal ter wereld te traceren. Als uw voertuig wordt gestolen kunt u de politie binnen enkele minuten op de hoogte brengen. Daarnaast kunt u met het systeem het rijdgedrag van uw medewerkers in kaart brengen. Als gevolg zullen medewerker bewuster rijden. Eem automatisch kilometerregistratiesysteem heeft zoals u kunt zien meerdere voordelen. Bent u geïnteresseerd in een geautomatiseerd kilometerregistratie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.