Start vandaag nog met de goedgekeurde km registratie van Global TrackMarks! Wilt u af van het handmatig bijhouden van de gereden kilometers van autoritten en de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken? Logisch! Kies voor een geautomatiseerd KM registratiesysteem waar geen omkijken naar heeft. Bedenkt u eens hoe veel tijd het gaat schelen als de km registratie op automatische wijze verloopt!

Naast de tijd (en dus geld) dat het u bespaart loopt u met het handmatig noteren van de ritten ook nog een groot risico op een naheffing. Langer wachten is geen optie. Investeer in volledig geautomatiseerde km registratie voor uw ritten van Global TrackMarks voor in uw voertuigen en zie wat het u oplevert!

Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen voor uw Km registratie.

Bent u op zoek naar een  systeem voor uw km registratie? Let dan goed op het door Stichting KRRS uitgegeven Keurmerk RitregistratieSystemen. Het Keurmerk RitRegistratieSystemen zegt iets over de werking en de output van het ritregistratiesysteem. Een km registratiesysteem met een keurmerk voldoet aan de eisen van de Belastingdienst, verder zijn de privacy en de continuïteit van de leverancier goed geregeld. Doordat onze Ultimum module het Keurmerk draagt kunt u erop dus vertrouwen dat u een gedegen systeem koopt voor uw Km registratie.

Waarom kiezen voor Km registratie voor de wagens van uw bedrijf?

Waarin zou u als ondernemer gebruik maken van Km registratie? Een systeem voor de kilometerregistratie heeft verschillende voordelen voor ondernemers. Enkele zullen we voor u belichten. Ten eerste wordt met een systeem van Global TrackMarks real time de locatie van uw voertuigen vast gelegd. U weet elke seconde waar uw voertuigen zich bevinden. Daarnaast zijn onze systemen gekeurd door de belastingdienst. Ze voldoen aan de huidige wetgeving en regelgeving in Nederland. De administratie van de gereden kilometers wordt hierdoor een stuk makkelijker, deze loopt namelijk automatisch. U hoeft nooit meer om te kijken naar uw administratie. Waar u in het verleden werd belast met het over nemen van gegevens van blaadjes naar een computer, verloopt dit proces vanaf nu geheel automatisch. Geen rondslomp meer met blaadjes die moeilijk te lezen zijn.

Accurate meting.

Een ander voordeel is dat een systeem van ons bureau accuraat is. De maximale afwijking ten opzichte van de afstand die gereden is minimaal. Hierdoor is het systeem veel nauwkeuriger dan enkel een standaard GPS systeem. Tegenwoordig stelt de fiscus steeds strengere eisen aan de registratie van kilometers. Wij voldoen aan deze strenge eisen. Daarnaast bezitten wij zoals u eerder kon lezen over het onafhankelijke keurmerk RitRegistratieSysteem voor onze Km registratie. Het voordeel hiervan is dat het risico op een boete of naheffing volledig wordt uitgesloten.

Verbeter de veiligheid van de auto’s uit uw wagenpark.

Daarbij verbeterd u de veiligheid van uw voertuigen. Bij diefstal van een auto kan direct de politie worden ingeschakeld. Deze kan uw gestolen voertuig eenvoudig traceren. U krijgt een seintje als er gebruik wordt gemaakt van een voertuig buiten de geplande tijden, als er een verkeerde chauffeur achter het stuur zit en als er wordt afgeweken van bestaande routes. Zo kunt u tijdig handelen met behulp van het km registratie systeem.

Registreer alle belangrijke gegevens (Km, snelheid, routes etc.)

Met onze systemen worden de kilometers die zijn afgelegd met de auto, per medewerker en per rit op automatische wijze geregistreerd. Ook kunnen de snelheden en het brandstof verbruik worden gemeten. Via de e-mail ontvangt u van ons rapportages over de afgelopen periode. In duidelijke grafieken en tabellen kunt u de gegevens inzien.

Verbeter uw efficiëntie met km registratie.

Een ander voordeel van de km registratie is efficiëntie. Deze kan voor uw onderneming aanzienlijk worden vergroot. Zo kan het systeem er bijvoorbeeld indirect voor zorgen dat er wordt bespaard op brandstof. Waarom? Het systeem geeft inzichten in het rijgedrag van uw personeel. Hierdoor kan de ondernemen personeel aanspreken om zuiniger te gaan rijden in de auto’s. Ook kan er met behulp van dit systeem een beter inzicht worden verkregen in de planning. De ritten kunnen optimaal worden ingepland. Daarnaast kan er efficiënter worden omgegaan met het wagenpark. Zo draagt u een stukje bij een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. U vermindert de CO2 uitstoot en bespaard op kosten. Twee vliegen in 1 klap. Zo zijn er nog meer redenen waarom u moet kiezen voor een systeem voor uw Km registratie van Global TrackMarks. Hier vertelt een van onze professionals u graag meer over.

Vandaag nog een Km registratie systeem aanschaffen.

Laat u door Global TrackMarks adviseren welk systeem u voor uw km registratie het beste kunt aanschaffen. Omdat we met de diverse km registratiesystemen alle branches op de wenken kunnen bedienen is het nuttig om de opties door te nemen. Aan de hand van het eisen pakket bieden wij u een op maat gemaakt voorstel, zodat u volledig gedekt bent voor de Belastingdienst.

Een goedgekeurd rittenregistratiesysteem koopt u bij Global TrackMarks. Laat uw gegevens achter in het contactformulier. Dan plannen wij een afspraak met u in om een km registratiesysteem in uw auto’s te komen installeren. Voor meer info over km registratie kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze specialisten.