Zeg de bijtelling gedag, kies voor een km registratiesysteem! Betaald u zich suf aan de bijtelling voor uw auto’s? Met een km registratie systeem zegt u de bijtelling snel vaarwel!

Veel ondernemers kiezen er voor om de voertuigen uit de bijtelling te houden. Dit betekent echter wel dat er een verplichte rittenregistratie voor de wagens bij moet worden gehouden. De kilometerregistratie op papier bijhouden wordt een gatenkaas, waardoor u een verhoogd risico op de naheffing loopt. Eventuele mobiele apps claimen een waterdichte rittenadministratie te bieden, maar schijn bedriegt! De Belastingdienst en het Keurmerk RitRegistratieSystemen keuren deze manier van de kilometers registreren niet goed.

Met een automatisch registratiesysteem zit u goed. En waar anders dan bij Global TrackMarks schaft u zo’n km registratiesysteem aan? GTM is namelijk al tien jaar uw specialist op het gebied van rittenregistratie.

Met een km registratiesysteem houdt u de Belastingdienst buiten de deur.

Wij horen het vaak “Een km registratiesysteem heb ik niet nodig.” Waarmee menig ondernemer probeert onder een gedegen rittenadministratie uit te komen, maar sjoemelen zit er niet meer bij! Met grootschalige controles, camera’s langs de snelweg en mobiele flitsers (bijvoorbeeld op parkeerplaatsen van pretparken) pakt de Belastingdienst jaarlijks grote hoeveelheden zakelijke rijders aan die de km registratie van hun wagen niet op orde hebben.

Ook zogenaamde afspraken en verklaringen blijken vaak minder waterdicht dan gehoopt. U houdt alle onzekerheden in één klap buiten de deur door te investeren in een betrouwbaar km registratiesysteem.

Een Km registratiesysteem van Global TrackMarks.

Als u kiest voor een Km registratiesysteem van GTM kiest u voor een van de beste systemen in het land. Bij onze systemen plaatsen we een Black Box kastje in uw voertuigen. Vervolgens bieden we een platform aan waarop de overzichtelijke rapporten van uw auto’s staan. Deze gegevens kunt u daarbij periodiek in uw mailbox vinden. Als uw computer crasht hoeft u niet bang te zijn dat de gegevens verloren zijn. Wij slaan deze namelijk op, op een externe harde schijf. Ook tegen hackers zijn uw gegevens optimaal beveiligd. Wij beschikken over een SSL Certificaat. Ook voldoen wij aan het keurmerk RitRegistratieSysteem. Wij behoren tot de weinige aanbieders van dit certificaat in Nederland. Om dit keurmerk te krijgen moet er een keuring worden ondergaan. Op meer dan 40 punten is ons product getest. Wij zijn met vlag en wimpel geslaagd voor de keuring en mogen zodoende het certificaat dragen voor ons professionele Km registratiesysteem.

Live Km registratiesysteem voor uw wagens

U heeft dus altijd live inzichten in de informatie over uw auto’s met ons Km registratiesysteem. Behalve het aantal gereden kilometers krijgt u ook inzicht in de gereden snelheid, het brandstofverbruik en de gereden routes. Dit is zeer nuttige informatie die kan worden gebruikt om kosten te besparen. Zo kunt u chauffeurs die te hard rijden of te veel brandstof verbruiken direct aanspreken op hun gedrag. Zo zal u brandstofkosten besparen. Daarnaast kunt u een melding instellen voor het onderhoud. U krijgt dan direct een seintje als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Op de lange termijn bespaard u hierdoor op onderhoudskosten. U kunt dus altijd en overal beschikken over informatie die up-to-date is.

Zo zijn er nog meer voordelen aan een systeem om uw kilometers te registeren. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een Km registratiesysteem voor uw organisatie? Neem dan direct contact op met een van de professionals van Global TrackMarks.

Km registratiesysteem voor al uw voertuigen.

Heeft u een gevarieerd wagenpark, of zelfs machinepark? Geen enkel probleem, de gecertificeerde GTM monteurs bouwen een km registratiesysteem op vrijwel ieder gemotoriseerd voertuig op locatie voor u in!
Wilt u meer dan alleen km registratie voor de belastingdienst, kijk dan welke opties op specials wij u kunnen bieden om uw vloot nog beter te beheren. Traceren, registreren en beheren van uw wagens door middel van één geavanceerd km registratiesysteem.