Log in 0880 18 18 18

NIEUWE BEURZEN IN HET VOORUITZICHT!

Posted in: Nieuws overzicht Started by

NIEUWE BEURZEN IN HET VOORUITZICHT!

vakbeurs

Global TrackMarks heeft zich de afgelopen jaren stevig gevestigd in de vakbeurzen door het hele land. Ook voor het tweede deel van 2016 heeft GTM weer een drietal mooie beurzen uitgekozen om te exposeren. Zien wij u terug bij onze stand?

Om te beginnen staan wij op 6, 7 en 8 september op de Transport Compleet te Gorinchem. Een grote, bekende beurs waar tal van transportbedrijven zich jaarlijks van hun beste kant laten zien. Ook Global TrackMarks mengt zich op deze beurs om de transport wereld te voorzien van alle gemakken van het GTM systeem.

De week er op exposeren wij in Hardenberg en wel op de Installatie Vakbeurs. U kunt ons spreken op 13, 14 en 15 september tussen 14:00 en 22:00! De Installatie Vakbeurs is geen onbekend terrein voor Global TrackMarks. Wij exposeerde eerder op het soortgelijke Installatie Vakdagen, wat een succes bleek te zijn!

De voorlopig laatste beurs die er bij is gekomen dit jaar is wederom in Hardenberg. Ditmaal op 11, 12 en 13 oktober. Wij zullen onze expertise delen op de Interieurbouw Vakbeurs. Deze vakbeurs biedt wat ons betreft een interessante groep die wij kunnen aanspreken.

Zo blijft Global TrackMarks de komende periode ook zeker nog op zoek naar meer interessante beurzen en netwerkbijeenkomsten. We hebben het er maar druk mee! Graag zien wij u zowel in Gorinchem, als in Hardenberg bij onze stand. Te zijner tijd zullen wij meer informatie bieden, o.a. het standnummer maken wij dan via onze social media kanalen bekend.

Tot dan!