Organisatie

Als organisatie streven wij ten alle tijden naar een hoge gebruiksvriendelijkheid, professionaliteit in alle takken van de sport en naar technologische ontwikkelingen van het hoogste niveau.

Onze Visie
Betere informatie maakt betere ondernemingen. Als management heeft u vaak weinig tot geen inzicht in (en invloed op) de bedrijfsprocessen buiten de deur. Eventuele problemen of inefficiënties bereiken uw bureau zelden, of veel te laat. Met alle gevolgen van dien. De kwaliteit van de bedrijfsvoering en het rendement hobbelen achteruit. Wij weten uit ervaring dat elke ondernemer, in welke branche dan ook, flinke stappen vooruit kan maken met behulp van onze systemen.

Grip op uw externe bedrijfsprocessen
Met de oplossingen van Global TrackMarks krijgt u eindelijk ook grip op de bedrijfsprocessen buiten de eigen bedrijfspoorten. Onze blackbox- en track- & trace-systemen maken alle bewegingen (én de stilstand) van uw rijdend materieel zichtbaar en beheersbaar. Ook kunt u processen en installaties op afstand (via satelliet en internet/intranet) bewaken en aansturen.

Besparingen tot 45% zijn mogelijk
Met dit complete wagenpark/objectbeheer zijn enorme kwaliteits- en efficiency-voordelen te realiseren. Besparingen tot 45% op arbeid, middelen en overhead zijn zonder meer mogelijk. Ook gaat de kwaliteit van uw dienstverlening merkbaar omhoog. De betaalbare online systemen van Global TrackMarks brengen procesbeïnvloeding op afstand ook binnen bereik van uw bedrijf.