Referenties

Buurtzorg

Buurtzorg Nederland is een landelijke thuiszorgorganisatie die professionele wijkverpleging verzorgt vanuit diverse locaties in Nederland. Dagelijks rijden meer dan 500 buurtzorg auto’s voor de dagelijkse verpleging en persoonlijke verzorging naar haar patiënten.

Voor het gemakkelijk registreren van de ritten, met daarin de scheiding tussen privé en zakelijke kilometers, is Global TrackMarks gekozen als partner. Bart Morsink, controller van Buurtzorg verteld waarom..

Bart Morsink over Global TrackMarks:

Na diverse  ervaringen met  andere rittenregistratie leveranciers hebben wij ons opnieuw georiënteerd op de markt. Wij zochten een partner die kwaliteit en service ook écht toepast en het systeem min of meer “op maat” kon maken. Na een aantal aanpassingen bleek Global TrackMarks het systeem volledig naar onze wensen te kunnen leveren! Ook op de lange termijn heeft Global TrackMarks  haar woord gehouden. De snelle afhandelingen van de helpdesk en het prettige persoonlijke contact met de accountmanager zorgen voor een fijne samenwerking, en dat is precies waar onze organisatie naar zocht”


Voor meer informatie kijkt u op de klantpagina van Buurtzorg of op www.buurtzorgnederland.com.

Wedeka

Wedeka

Wedeka heeft als opdracht de afstand tot de arbeidsmarkt voor verschillende groepen mensen te verkleinen, zodat hun kans op een baan in het vrije bedrijfsleven toeneemt. Om dit voor elkaar te krijgen is Wedeka een bedrijf die zich op verschillende markten beweegt, in de regio, maar ook ver daarbuiten.

Dhr. C.A. van den Ham over Global TrackMarks:
 “Overzicht is wat we zochten en vonden bij GTM!

Wedeka is een relatie van GTM sinds 2009! In de vijf jaar dat deze organisatie samenwerkt met Global TrackMarks hebben er meerdere overbouwen plaatsgevonden. Hierbij worden de modules van het ene voertuig, in het andere geplaatst. Dit bewijst de kwaliteit van onze modules van Nederlands fabricaat!

Bij Wedeka wordt met wisselende chauffeurs in de voertuigen gereden. Door de GTM chauffeursidentificatie wordt de chauffeur die het voertuig heeft bereden bij de rit in de rapportage geplaatst. Zo kunt u in één oogopslag zien wie, wanneer heeft gereden.

Door de wisselende chauffeurs was het vaak onduidelijk, wie nou waar gereden had. Dankzij de chauffeursidentificatie van GTM is dit probleem getackeld.”


Voor meer informatie kijkt u op www.wedeka.nl!

Waterschap Limburg

Waterschap Limburg zorgt in Midden- en Zuid-Limburg voor veilige dijken, droge voeten, schoon en voldoende water. Met diverse projecten en onderhoudswerkzaamheden zorgen zij voor een optimale balans tussen de belangen van inwoners, bedrijven en de natuur. Verder staat het waterschap paraat om de inwoners van ons werkgebied tegen mogelijke calamiteiten te beschermen en houden we toezicht waar mensen wonen, werken of recreëren aan het water.

Laurent Janissen over Global TrackMarks:
” Waterschap Limburg is klant geworden van GTM na een zogenaamde request for proposel. Bij deze open aanvraag worden diverse leveranciers gevraagd een aanbod te doen betreft de rittenregistratiesystemen. Waterschap Limburg zocht een betrouwbare leverancier voor divers 4×4 voertuigen. Global TrackMarks won deze aanvraag omdat het voldeed aan de hoge kwaliteitsnormen op het gebied van apparatuur en service.

Bij Waterschap Limburg worden de huidige toegangscontrolepassen (ook wel druppels genoemd) ook gebruikt voor de chauffeursidentificatie in het voertuig. De druppels zijn namelijk via een reader gekoppeld aan de GTM black box in het voertuig. Zo ziet u, voor iedere situatie vinden we een oplossing! “


Voor meer informatie kijkt u op de klantpagina of op www.waterschaplimburg.nl.

Orionis

Orionis

Orionis Walcheren, nabij Middelburg, wilde vooral samenwerken met een bedrijf met een zeer goed trackrecord. Kortom; ervaring met sociale werkvoorzieningen. Gelukkig voor beide kon GTM dit bieden. Omdat Global TrackMarks landelijk zaken doet met zeer gerenommeerde SW-bedrijven vielen zij op bij Orionis.

Bas Hoogesteder over Global TrackMarks:
“Hun ervaring met sociale werkvoorzieningen gaf bij ons de doorslag.”

Zodoende zijn er ongeveer 80 voertuigen van ons voorzien met de black boxes van GTM. De huidige personeelspassen van Orionis zijn gekoppeld aan de systemen van GTM. Zo kan niets een uitmuntende werking meer in de weg staan.

Het beheer van groepen in het portaal en de duidelijke rapportages zijn achteraf ook nog eens erg positief ontvangen, zo kregen wij later te horen.”


Voor meer informatie kijkt u op de klantpagina van Orionis of op www.orioniswalcheren.nl.

Star-SHL 02

Star-SHL

Star & Stichting Huisartsen Laboratorium onderzoekt het bloed dat bij diverse huisartsenposten wordt opgehaald. Daarnaast verleent de SHL-Groep ondersteunende diensten aan zorgprofessionals in de eerstelijnsgezondheidszorg, zoals huisartsen en verloskundigen.

Ronald Celie over Global TrackMarks:
“Meer dan alleen rittenregistratie.

Voor deze stichting is het van groot belang dat het bloed geconditioneerd wordt vervoerd, zodat de kwaliteit geborgd blijft. Tevens belangrijk is het moment van het ophalen van de kratten met bloedbuizen.

GTM is ook in deze situatie een betrouwbare partner. Voor beide eisen, bieden wij de oplossing. Door middel van de GTM temperatuursensoring kan met zekerheid worden vastgesteld of de temperatuur binnen de cabine juist is. Om het moment te meten dat de kratten zijn opgehaald gebruikt Star-SHL de GTM barcodescanner. Deze scanner is gekoppeld aan de GTM module en zorgt ervoor dat de unieke code van de opgehaalde krat met bloedmonsters ook direct in het GTM Webportal wordt geregistreerd. De unieke GTM Webservice tool zorgt ervoor dat de rit, chauffeur, temperatuur en barcodedate direct wordt gekoppeld aan de backofficesoftware van de Stichting.

De combinatie van de technologische mogelijkheden van GTM, waarbij ze niet alleen tracking & tracing en rittenregistratie, maar daarnaast ook chauffeurs, temperatuur en barcodedate leveren, maakt dit een uniek product! Het GTM Webportal waarschuwt ons daarnaast ook nog eens geheel automatisch via SMS, wanneer zaken mis dreigen te gaan!”


Voor meer informatie kijkt u op www.star-shl.nl!