Met de gebruiksvriendelijke ritregistratie van GTM heeft u grip op de wagens van uw buitendienst. Dankzij een GTM automatische ritregistratie in uw voertuig heeft u naast een sluitende rittenregistratie ook een verminder brandstofverbruik. Ook kunt u besparen op communicatiekosten, omdat eindeloos heen en weer bellen niet meer nodig is. Werktijden kunnen eenvoudig gecontroleerd worden, de response snelheid richting de klant wordt verbeterd en denkt u ook eens aan de verantwoording richting de klant! Bezorgingen, tijdstippen en werkuren kunnen direct worden getoond met een voertuigvolgsysteem van Global TrackMarks in uw voertuigen. Het online webportal biedt u eenvoudig zicht op al uw voertuigen en registreert automatisch uw ritten middels de ritregistratie.

Ritregistratie die geautomatiseerd is.

De ritregistratie handmatig bijhouden is achterhaald. Automatische rittenregistratie middels GPS is vele malen handiger en sneller. Daarnaast is het sluitend en voldoet de geautomatiseerde rapportage aan de eisen die de Belastingdienst hier aan stelt! Een voorbeeld van een ritregistratie vindt u hier;

Ritregistratie die inspeelt op onverwachte situaties.

Doordat alle voertuigen live te traceren met de ritregistratie op het GTM Webportaal is onnodig communiceren van de baan. U kunt direct inspelen op onverwachte situaties.

Alle voordelen van de GTM modules zorgen voor een efficiëntere dagindeling waarbij meer order verwerkt kunnen worden, minder tijd verloren gaat en discussies achter vermeden zullen worden. Sowieso garanderen wij van Global TrackMarks dat u geld op zak houdt na de investering in ons product. In ons terugverdienmodel tonen wij op welke wijze u geld bespaart met de ritregistratie.

Uw investering terug verdienen middels de Ritregistratie.

Met de ritregistratie verdient u de investering terug door tal van zaken;

  • Minder administratie; bespaar tijd en papier. De chauffeurs van uw wagens hoeven niet zelf meer de gereden kilometers bij te houden. U hoeft deze gegevens niet meer over te nemen op een computer. Door ons systeem wordt dit automatisch overgenomen. U kunt zich richten op de belangrijkste taken.
  • Het voorkomen van discussies; wrijving op de werkvloer veroorzaakt mindere prestaties. U hoeft niet meer te discussiëren over de gereden routes, gereden kilometers en uw rijstijl. De gegevens spreken namelijk voor zich.
  • Brandstofbesparingen; er wordt efficiënter gereden (rijgedrag analyses zijn mogelijk). Waarom? U kunt zien welke auto’s een gemiddeld verbruik hebben en welke auto’s er boven uit springen qua verbruik. De chauffeurs van deze auto’s kunt u op hun rijgedrag aanspreken aan de hand van de cijfers uit de ritregistratie. Als deze zuiniger gaan rijden zal het u uiteindelijk brandstofkosten besparen.
  • Onderhoudskosten besparen. In de auto kan een alarm worden gebouwd dat aangeeft wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo bent u er altijd op tijd bij en rijdt u niet over de limiet van uw auto.
  • Veiligheid en diefstal; een track & trace (GPS) module werkt preventief en u vindt de gestolen voertuigen achteraf sneller terug. U weet namelijk real time waar uw wagens zich bevinden.
  • Efficiëntere dagindeling; werkuren, tijden op locaties, alles wordt geregistreerd. Uiteindelijk kunt u uw planning optimaliseren.
  • Een keurmerk.
  • Naheffingen; de blauwe envelop bestaat bijna niet meer, de naheffingsaanslagen wel. Door de ritregistratie voldoet u aan alle regelgeving en wetgeving van de belasting.

Ritregistratie van uw auto’s (SKRRS).

Wij beschikken voor de ritregistratie over het keurmerk Ritregistratiesystemen (KRRS). Deze is uitgegeven door de Stichting SKKRS. Vanuit de markt ontstond er steeds meer behoefte om in samenwerking met de belastingdienst duidelijkheid te scheppen over de wensen en eisen rondom de registratie van ritten. Naar aanleiding hiervan is met enkele vooraanstaande leveranciers en branchepartijen de auditfile en het normenkader ontwikkeld. Beide documenten zijn geaccordeerd en gepubliceerd door de Belastingdienst. Dit vormt de basis van het keurmerk. Eis van de Belastingdienst is dat dit certificaat onafhankelijk en objectief is.

Dit keurmerk zegt iets over de werking en de output van het systeem voor rittenregistratie. Een systeem met dit certificaat voldoet aan de eisen van de belastingdienst. Daarnaast zijn de privacy en de continuïteit van de leverancier goed geregeld. Bij een leverancier die een GPS systeem met een keurmerk verkoopt kunt u erop vertrouwen dat u een gedegen systeem koopt. Kortom: Global TrackMarks is uw partij voor ritregistratie.

Global TrackMarks, uw partner voor de ritregistratie van uw wagens.

De voordelen van de ritregistratie spreken voor zich. Ons bureau biedt voor verscheidene bedrijven de uitkomst, zoals Zorginstanties, Verhuurbedrijven, Transport & Logistiek, Wagenparken, Machine Parken, Servicebedrijven Buitendienst, Goederen en Personen, Catering & Warentransport en zo zijn er nog meer soorten bedrijven waaraan we onze services bieden. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot portfolio opgebouwd van tevreden klanten, waaronder diverse gemeenten, waterschappen en andere grote ondernemingen. Mocht u vragen, interesse of contact willen opnemen met een van onze professionals kan dit op diverse manieren. U kunt ervoor kiezen om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen op 0880-181818. Onze professionals zijn dagelijks bereikbaar. Aan de slag met de automatische ritregistratie voor uw auto’s dat voldoet aan het certificaat Ritregistratiesystemen ? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor al uw vragen met betrekking tot het systeem voor ritregistratie.