Interesse in automatische ritregistratie? Hoef ik dan werkelijks niets meer in te vullen? Deze vraag horen wij vaak, maar met de automatische ritregistratie en het Keurmerk RitRegistratieSystemen van Gobal TrackMarks bent u van alle gemakken voorzien. De handelingen die u nog moet verrichten zijn minimaal, want bij het starten van het voertuig logt de black box direct! Geen kladblokjes met krabbels en gaten, maar een volledig geautomatiseerd GPS systeem per auto. Uw chauffeurs kunnen zich richten op hun kerntaak, van A naar B rijden, en u heeft geen administratieve rondslomp meer. Daarnaast zal u op den duur veel kosten gaan besparen door het nieuwe systeem. Minder brandstofkosten, minder onderhoudskosten, minder loonkosten. Hoe dit wordt gerealiseerd middels ons systeem leggen wij u graag persoonlijk uit.

De rapportages worden periodiek in uw mailbox geplaatst, dus ook daar heeft u geen omkijken meer naar. In overzichtelijke tabellen en grafieken vindt u de cijfers van de afgelopen periode. Ideaal toch, zo een automatische ritregistratie voor uw wagenpark?

Automatische ritregistratie met het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

De Automatische ritregistratie systemen van Global TrackMarks zijn uitgerust met het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit certificaat is uitgegeven door de SKKRS (Stichting Keurmerk RitRegistratiesystemen). Vanuit de markt is de behoefte ontstaan om meer duidelijkheid te scheppen over de normen, eisen en wensen rondom de registraties van ritten. Op basis van deze wensen is met enkele vooraanstaande branchepartijen en leveranciers het normenkader en de auditfile ontwikkeld. Deze documenten zijn geaccordeerd en gepubliceerd door de Belastingdienst en zijn de basis van het certificaat. Eisen van de fiscus aan dit certificaat is dat het objectief en onafhankelijk is.

Het KKRS zegt wat over de werking en de output van het systeem voor de registratie. Het voldoet aan de eisen van de belastingdienst. Daarnaast zijn de privacy en de continuïteit van de leveranciers perfect geregeld. Bij een leverancier die een systeem verkoopt met dit certificaat, kunt u er volop op vertrouwen dat u een systeem koopt voor automatische ritregistratie dat gedegen in elkaar zit.

Automatische ritregistratie en Price Waterhouse Coopers

De stichting besteed de beoordeling uit aan PwC (Price Waterhouse Coopers). Dit bedrijf geeft de stichting advies op basis van het onderzoek wat ze uitvoeren. Vervolgens wordt het certificaat afgegeven. Dit is drie jaar geldig, maar alleen als het systeem niet tussentijds is veranderd. De SKKRS heeft het recht om in deze periode extra controles uit te voeren bij leveranciers. Het systeem voor de automatische ritregistratie van Global TrackMarks is getest door PwC. Voor de GTM Ultimum black box zijn we we 46 punten getest. Onderdelen waarop wordt getest zijn bijvoorbeeld de manier waarop de leverancier voldoet aan de gedragscode, of de inhoud voldoet aan de eisen van de uitvoeringsregeling loonbelasting en inkomstenbelasting, op welke manier de database is beveiligd en of er van buitenaf data kan worden aangepast.

Voordat het keurmerk verkregen wordt, moet er op alle punten een gepast antwoord komen. De GTM Ultimum black box is door deze strenge keuring doorgekomen. Een teken van kwaliteit van het product dat we bieden als bedrijf. Dit certificaat weegt namelijk erg zwaar. Slechts een klein aantal van de bedrijven in Nederland hebben deze verkregen. Ons systeem biedt u dus de zekerheid die elke instantie wenst. Als bewijs van goedkeuring kan er voor elke module die is goedgekeurd een officieel certificaat worden aangeschaft.

De kosten voor automatische ritregistratie van uw auto’s

Dat moet wat kosten denkt u? Nee hoor! Global TrackMarks hanteert scherpe prijzen voor haar datamodules. U kiest samen met een GTM vertegenwoordiger welk GPS systeem voor uw auto’s het meest geschikt is. Daarbij kiest u aan de hand van uw wensen en verzoeken een service pakket en dat is het!

Scherpe prijzen, voor sterke modules met de automatische ritregistratie voor uw wagens. Dat is Global TrackMarks!

GTM Webportal voor automatische ritregistratie.

Een ander groot pluspunt van Global TrackMarks is het eigen ontwikkelde GTM Webportal voor automatische ritregistratie van wagens. Dit online portaal is van alle gemakken voorzien, zonder dat u de structuur en het overzicht daarmee verliest. Iedereen kan gebruik maken van dit webportal, zonder daar uitgebreide trainingen voor gevolgd te hebben. Specialistische expertise is niet gevraagd en dat is wel zo fijn. U krijgt een handleiding van ons GTM Webportal toegestuurd en er is op werkdagen altijd een servicemedewerker beschikbaar die u graag meer uitlegt over ons portal en het keurmerk ritregistratie. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over de automatische ritregistratie van uw auto’s.