Waaraan voldoet een GTM rittenregistratiesysteem nu eigenlijk? Wat verschilt onze systemen met de andere systemen op de markt, zoals de GPS rittenregistratie? Nou daar kunnen wij zeer duidelijk over zijn!

Global TrackMarks maakt enkel gebruik van het meest uitgebreide rittenregistratiesysteem. De modules zijn van Nederlandse makelij, wat al een groot voordeel mee brengt. Wij hebben goed zicht op de productie en kunnen nauw contact onderhouden met de ontwikkelaars. Daarnaast zijn alle modules van Global TrackMarks voorzien van het Europese E-keur. Elektronica voorzien van dit keurmerk mag worden gebruikt in mobiele toepassingen zoals boten, auto’s en vrachtwagens. In een voertuig zijn de omstandigheden namelijk steeds wisselend (temperatuur, schokkende bewegingen, vocht, snelheid) en vereisen daarom aanvullende kwaliteitseisen. De producten van Global TrackMarks die zijn bedoeld voor deze objecten voldoen aan deze kwaliteitseisen en dragen dit keurmerk.

Ook draagt de GTM Ultimum module nog het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Het Keurmerk RitRegistratieSystemen (KRRS) is één van de belangrijkste (zo niet belangrijkste) keurmerk(en) uit de branche. De GTM Ultimum module van Global TrackMarks draagt dit keurmerk dan ook met trots! Interesse in een rittenregistratiesysteem?

Een rittenregistratiesysteem of handmatig bijhouden?

Voor bedrijven en instanties blijft de vraag wat de voordelen van een rittenregistratiesysteem zijn tegenover het handmatig bijhouden van de gereden ritten.

Als we de voordelen tegenover de eventuele nadelen moeten zetten van een GPS rittenregistratie, dan zien we in één oogopslag dat de voordelen velen malen groter zijn de zogenaamde nadelen. De enige nadelen die wij wel eens te horen krijgen voor het rittenregistratiesysteem zijn dat er weinig ruimte meer is voor eigen interpretatie en dat er een investering voor nodig is.

Nu kunnen wij deze zeer eenvoudig ontkrachten. Wat betreft de eigen interpretatie (wat wij het sjoemelgehalte noemen); hier kunnen wij kort over zijn. De Belastingdienst zit er boven op. Sjoemelen met de privé kilometers gaat vroeg of laat mis en dan is het ook goed fout. Naheffingsaanslagen lopen erg op, zeker als het om meerder voertuigen gaat. Dit risico wilt u niet lopen. Het feit dat er geïnvesteerd moet worden is ook eenvoudig te weerleggen. Uiteraard betaalt u iets voor de aanschaf van het systeem, maar dit is een seintje bij de kosten die u maakt wanneer uw personeel handmatig te ritten bijhoud. Denkt u eens aan alle tijd die verloren gaat door het op papier te noteren. Daarnaast berekenen wij graag voor u uit op welke punten u door middel van ons rittenregistratiesysteem geld gaat verdienen!

De voordelen van een rittenregistratiesysteem.

De voordelen van een rittenregistratiesysteem van Global TrackMarks:

  • Sluitende rittenregistratie volgens eisen van de Belastingdienst. Deze kan de gegevens een op een overnemen. U weet zeker dat al uw cijfers kloppen en in orde zijn.
  • Tijd- en geldwinst binnen drie maanden. De investering die u doet verdient u snel terug. U bespaart namelijk veel kosten op verschillende gebieden zoals brandstof, onderhoud, personeel, uren en zo zijn er nog meer zaken waar u kosten op gaat besparen. De investering heeft u snel terug verdiend.
  • Nooit meer discussies achteraf over routes en/of tijdstippen. De cijfers spreken voor zich.
  • Efficiënter inplannen werktijden. De systemen berekenen de beste routes. Hierdoor zal u efficiënter gaan rijden.
  • Realtime inzichten. U kunt per seconde zien waar uw wagens zich bevinden.
  • Verbeteren van de service naar klanten toe. Een voorbeeld wat vaak voorkomt. Een klant heeft met spoed hulp nodig. Zonder systemen om uw ritten te registeren is het lastig achterhalen welke wagen het dichtste in de buurt is. U belt wat wagens op en vraagt waar zij momenteel rijden. Vervolgens kiest u de wagen uit die het dichtste in de buurt is en laat u deze naar de klant toe rijden. Met een rittenregistratiesysteem ziet u direct welke wagen in de buurt is. U kunt deze direct naar de klant toe sturen. Zo bespaard u niet alleen tijd maar biedt u ook snelle service. Dit zal de relatie met de klant bevorderen.

Nog meer voordelen van het rittenregistratiesysteem voor uw auto’s

  • Inzicht in het rijgedrag van uw auto’s. Door het rittenregistratiesysteem zijn er een aantal zaken die u in de gaten kunt houden, zoals het brandstofverbruik. Als u ziet dat een wagen gemiddeld meer brandstof verbruikt dan andere wagens kunt u de medewerkers aanmanen om zuiniger te gaan rijden. Hierdoor zal u brandstofkosten gaan besparen.
  • Beveiliging. De wagens zijn allen optimaal beveiligd. Door de real-time registratie weet u altijd waar deze wagens zich bevinden. De kans op een diefstal is nihil.
  • Overzichtelijke rapportages periodiek in uw mailbox. Overzichtelijk weergegeven tabellen en grafieken. Met 1 klik op de muis ziet u de cijfers van de afgelopen periode.
  • Tot jaren terug kijken in de historie met de automatische GPS rittenregistratie. Er is geen kans dat de administratie verloren raakt. Deze is altijd opgeslagen in the cloud.

Zo zijn er nog meer voordelen. Kijkt u voor meer voordelen over het systeem naar ons terugverdienmodel. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn met een rittenregistratiesysteem op maat. Neem telefonisch contact op 0880-181818.