Service pakket Basic


Dataverzending en portaalgebruik

Wilt u af van het schrijven van de kilometers in uw bedrijfswagen, dan is het GTM Basic service pakket de beste keuze. U heeft dan wekelijks uw kilometerregistratie in uw mailbox, volledig automatisch.

Alle data wordt uit de voertuigen verzonden met een maximum van 1MB en is uit leesbaar in een beveiligd webportaal. Updates en firmware worden automatisch verstuurd naar de black boxen. De internetfaciliteiten kunnen zonder beperking worden gebruikt.

De GTM Basic deal biedt de volgende functionaliteiten:

Automatische rittenregistratie
Rittenregistratie was nog nooit zo eenvoudig. Direct nadat de module in het voertuig is gebouwd begint deze met het verzenden van de data. U kunt deze data dan ook direct terugvinden in het GTM Webortal. Nooit meer die vervelende papiertjes die overal rondslingeren, maar direct overzicht in de gereden routes!
Live tracking & tracing
Met het Basic service pakket is live tracking & tracing mogelijk. Hiermee kunt u direct al uw voertuigen/objecten volgen in het GTM Webportal.
E-mail rapportage
U kunt de rapportages eenvoudig in uw mailbox ontvangen. Per dag, per week of per maand, wat voor u het makkelijkst werkt. De rapportages kunt u in vier bestandsformaten ontvangen, namelijk; Excel, CSV, PDF en XLMS. Om het helemaal eenvoudig voor u te maken kunt u er zelf voor kiezen wie de rapportages mogen ontvangen.
Web based
De oplossingen van Global TrackMarks vragen geen software installatie. Via een beveiligde verbinding heeft u direct toegang tot het beveiligde GTM Webportal. Alle data wordt door Global TrackMarks opgeslagen en rittendata wordt ook door GTM bewaard.
GPRS telecommunicatie
In alle modules van Global TrackMarks bevindt zich een SIM-kaart. Dankzij deze SIM-kaarten is live communicatie tussen module en GTM Webportal mogelijk. De SIM-kaarten maken gebruik van het KPN netwerk.