Service pakket Plus


Dataverzending en portaalgebruik

Wilt u uw voertuigen live kunnen volgen en direct de werktijden in beeld hebben, dan biedt het GTM Plus service pakket zeer veel functies voor een scherpe prijs.

Alle data wordt uit de voertuigen verzonden met een maximum van 2MB en is uit leesbaar in een beveiligd webportaal. Updates en firmware worden automatisch verstuurd naar de black boxen. De internetfaciliteiten kunnen zonder beperking worden gebruikt.

De GTM Plus deal biedt de volgende functionaliteiten:

Automatische rittenregistratie
Rittenregistratie was nog nooit zo eenvoudig. Direct nadat de module in het voertuig is gebouwd begint deze met het verzenden van de data. U kunt deze data dan ook direct terugvinden in het GTM Webortal. Nooit meer die vervelende papiertjes die overal rondslingeren, maar direct overzicht in de gereden routes!
Chauffeursidentificatie
Vanaf het Plus pakket is chauffeursidentificatie mogelijk. Met deze optie kunt u gemakkelijk onderscheidt maken tussen de verschillende chauffeurs die op één voertuig rijden.
E-mail rapportage
U kunt de rapportages eenvoudig in uw mailbox ontvangen. Per dag, per week of per maand, wat voor u het makkelijkst werkt. De rapportages kunt u in vier bestandsformaten ontvangen, namelijk; Excel, CSV, PDF en XLMS. Om het helemaal eenvoudig voor u te maken kunt u er zelf voor kiezen wie de rapportages mogen ontvangen.
Ultra live tracking & tracing
Met het Plus service pakket is ultra live tracking & tracing mogelijk. Hiermee kunt u direct al uw voertuigen/objecten volgen in het GTM Webportal.
Eigen gebruikers autoriseren
Met deze functie kunt u binnen uw bedrijf personen aanwijzen die toegang krijgen tot (bepaalde delen van) het GTM Webportaal. U kunt zelf kiezen wat zij wel en niet mogen zien, of ontvangen.
Gescheiden rapportages
Met deze functie kunt u uw rapportages onderverdelen in een aantal opties. Zo kunt u aparte chauffeursrapportages ontvangen, of indien gewenst weekend- of nachtrapportages.
Rule engine
Met de rule engine functie wordt u gealarmeerd bij ongewenste activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn het starten van de motor na werktijden of het openen van de deur in het weekend. U ontvangt dan een SMS of e-mail met deze melding.
Web based
De oplossingen van Global TrackMarks vragen geen software installatie. Via een beveiligde verbinding heeft u direct toegang tot het beveiligde GTM Webportal. Alle data wordt door Global TrackMarks opgeslagen en rittendata wordt ook door GTM bewaard.
GPRS telecommunicatie
In alle modules van Global TrackMarks bevindt zich een SIM-kaart. Dankzij deze SIM-kaarten is live communicatie tussen module en GTM Webportal mogelijk. De SIM-kaarten maken gebruik van het KPN netwerk.
Live verkeersinformatie
Met de live verkeersinformatie functie ziet u binnen het portaal wat er allemaal gaande is op de Nederlandse wegen. Zo kunt u met het inplannen van routes rekening houden met de files op de snelwegen. 
Communicatie met voertuigen
In het Plus pakket kunt u kiezen voor de optie GTM Connect. Deze optie biedt u de mogelijkheid om vanuit het GTM Webportal te communiceren met de voertuigen. Snelberichten (korte, bondige teksten) of zelf geschreven teksten worden direct naar het gekoppelde navigatiesysteem gepusht. 
Online routes uitwisselen
Ook deze functie maakt deel uit van de optie GTM Connect. Behalve tekstberichten uitwisselen is het ook mogelijk om routes te delen. In het GTM Webportal maakt u een route en deze kunt u zeer snel en eenvoudig sturen naar het gewenste voertuig. Zo gaat er geen tijd verloren door het onnodig zoeken naar de snelste routes door de chauffeurs.