Service pakket Pro


Dataverzending en portaalgebruik

Voor de professionele gebruiker heeft GTM het Pro service pakket. Hiermee wordt u zelfs op de hoogte gesteld via SMS of e-mail op het moment dat er ongewenste gebeurtenissen zijn, zoals het rijden op bepaalde tijdtippen of het verlaten van een bepaalde zone. Als uw wensen in de loop der tijd veranderen, dan kunt u deze abonnementsvorm altijd opwaarderen.

Alle data wordt uit de voertuigen verzonden met een maximum van 2MB en is uit leesbaar in een beveiligd webportaal. Updates en firmware worden automatisch verstuurd naar de black boxen. De internetfaciliteiten kunnen zonder beperking worden gebruikt.

De GTM Pro deal biedt de volgende functionaliteiten:

Automatische rittenregistratie
Rittenregistratie was nog nooit zo eenvoudig. Direct nadat de module in het voertuig is gebouwd begint deze met het verzenden van de data. U kunt deze data dan ook direct terugvinden in het GTM Webortal. Nooit meer die vervelende papiertjes die overal rondslingeren, maar direct overzicht in de gereden routes!
Chauffeursidentificatie
Vanaf het Plus pakket is chauffeursidentificatie mogelijk. Met deze optie kunt u gemakkelijk onderscheidt maken tussen de verschillende chauffeurs die op één voertuig rijden.
E-mail rapportage
U kunt de rapportages eenvoudig in uw mailbox ontvangen. Per dag, per week of per maand, wat voor u het makkelijkst werkt. De rapportages kunt u in vier bestandsformaten ontvangen, namelijk; Excel, CSV, PDF en XLMS. Om het helemaal eenvoudig voor u te maken kunt u er zelf voor kiezen wie de rapportages mogen ontvangen.
Ultra live tracking & tracing
Met het Plus service pakket is ultra live tracking & tracing mogelijk. Hiermee kunt u direct al uw voertuigen/objecten volgen in het GTM Webportal.
Eigen gebruikers autoriseren
Met deze functie kunt u binnen uw bedrijf personen aanwijzen die toegang krijgen tot (bepaalde delen van) het GTM Webportaal. U kunt zelf kiezen wat zij wel en niet mogen zien, of ontvangen.
Gescheiden rapportages
Met deze functie kunt u uw rapportages onderverdelen in een aantal opties. Zo kunt u aparte chauffeursrapportages ontvangen, of indien gewenst weekend- of nachtrapportages.
Rule engine
Met de rule engine functie wordt u gealarmeerd bij ongewenste activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn het starten van de motor na werktijden of het openen van de deur in het weekend. U ontvangt dan een SMS of e-mail met deze melding.
Temperatuursensoring
Met de optie temperatuursensoring kunt u de actuele temperatuur binnen uw voertuig/trailer meten. Deze kan live worden bekeken en wordt in de rapportages weergegeven. 
PTO machineregistratie
PTO (Power Take Off) staat voor het aan- en uitzetten van een installatie. Met behulp van de GTM PTO special wordt deze informatie verzameld en voor u inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld op afstand zien wanneer een kraan op een vrachtwagen wel of niet wordt gebruikt.
GTM Webservice
Deze dienst van Global TrackMarks maakt het mogelijk om nog sneller uw administratie te voldoen. Omdat wij begrip hebben dat sommige bedrijven niet met meerdere software programma’s door elkaar willen werken is de GTM Webservice ontwikkeld. De rapportages worden direct gecombineerd met uw eigen backoffice software, zodat u gelijk uw ritten kunt registreren in het programma waar u mee werkt.
Web based
De oplossingen van Global TrackMarks vragen geen software installatie. Via een beveiligde verbinding heeft u direct toegang tot het beveiligde GTM Webportal. Alle data wordt door Global TrackMarks opgeslagen en rittendata wordt ook door GTM bewaard.
GPRS telecommunicatie
In alle modules van Global TrackMarks bevindt zich een SIM-kaart. Dankzij deze SIM-kaarten is live communicatie tussen module en GTM Webportal mogelijk. De SIM-kaarten maken gebruik van het KPN netwerk.
Live verkeersinformatie
Met de live verkeersinformatie functie ziet u binnen het portaal wat er allemaal gaande is op de Nederlandse wegen. Zo kunt u met het inplannen van routes rekening houden met de files op de snelwegen. 
Communicatie met voertuigen
In het Plus pakket kunt u kiezen voor de optie GTM Connect. Deze optie biedt u de mogelijkheid om vanuit het GTM Webportal te communiceren met de voertuigen. Snelberichten (korte, bondige teksten) of zelf geschreven teksten worden direct naar het gekoppelde navigatiesysteem gepusht. 
Online routes uitwisselen
Ook deze functie maakt deel uit van de optie GTM Connect. Behalve tekstberichten uitwisselen is het ook mogelijk om routes te delen. In het GTM Webportal maakt u een route en deze kunt u zeer snel en eenvoudig sturen naar het gewenste voertuig. Zo gaat er geen tijd verloren door het onnodig zoeken naar de snelste routes door de chauffeurs.