Star-SHL

Star & Stichting Huisartsen Laboratorium onderzoekt het bloed dat bij diverse huisartsenposten wordt opgehaald. Daarnaast verleent de SHL-Groep ondersteunende diensten aan zorgprofessionals in de eerstelijnsgezondheidszorg, zoals huisartsen en verloskundigen.

Vervoermanager Ronald Celie over Global TrackMarks:

Meer dan alleen rittenregistratie.

Voor deze stichting is het van groot belang dat het bloed geconditioneerd wordt vervoerd, zodat de kwaliteit geborgd blijft. Tevens belangrijk is het moment van het ophalen van de kratten met bloedbuizen.

GTM is ook in deze situatie een betrouwbare partner. Voor beide eisen, bieden wij de oplossing. Door middel van de GTM temperatuur sensoring kan met zekerheid worden vastgesteld of de temperatuur binnen de cabine juist is. Om het moment te meten dat de kratten zijn opgehaald gebruikt Star-SHL de GTM barcodescanner. Deze scanner is gekoppeld aan de GTM module en zorgt ervoor dat de unieke code van de opgehaalde krat met bloedmonsters ook direct in het GTM Webportal wordt geregistreerd. De unieke GTM Webservice tool zorgt ervoor dat de rit, chauffeur, temperatuur en barcodedate direct wordt gekoppeld aan de backofficesoftware van de Stichting.

De combinatie van de technologische mogelijkheden van GTM, waarbij ze niet alleen tracking & tracing en rittenregistratie, maar daarnaast ook chauffeurs, temperatuur en barcodedate leveren, maakt dit een uniek product! Het GTM Webportal waarschuwt ons daarnaast ook nog eens geheel automatisch via SMS, wanneer zaken mis dreigen te gaan!”

Star-SHL 02