GTM Services levert u diverse diensten voor het optimaal beheren van uw wagenpark en objecten. Fieldservice zorgt voor een perfecte inbouw van GTM apparatuur in uw wagenpark, ook bij het overzetten van de apparatuur naar een nieuw voertuig zorgt GTM Fieldservice voor een naadloze overgang. GTM Specials zijn de speciaal ontwikkelde mogelijkheden voor de gebruikers van de GTM Producten. Deze specials zorgen ervoor dat u zelf uw pakket kunt samenstellen zodat u precies krijgt wat u nodig heeft!

Fieldservice

GTM fieldservice omvat een landelijk netwerk van ervaren technici die moeiteloos GTM apparatuur inbouwen in elk type voertuig of object. Of het nu een auto, vrachtwagen, trailer of machine betreft, de GTM monteur weet er wel raad mee! De inbouw wordt vooraf in samenspraak met de klant ingepland. Omdat de inbouw zo weinig mogelijk effectieve werktijd mag kosten, gebeurt dit vaak s ‘morgens vroeg of bij terugkomst van de bedrijfsvoertuigen. Inbouw op zaterdag (als uw wagenpark stil staat) is natuurlijk ook bespreekbaar. Inbouw gebeurt altijd op locatie, u hoeft uw wagenpark dus nooit te verplaatsen. Na de inbouw van de gecertificeerde GTM modules worden de kilometerstanden meteen geijkt op het internetportaal. Ook de voertuiggegevens worden dan kloppend gemaakt. Na de inbouw heeft u dus meteen een beeld van uw wagenpark via het GTM portal. Als u heeft gekozen om met chauffeursherkenning te werken (dan weet u wie er rijdt of gereden heeft) dan levert GTM de chauffeurssleutels ingelezen en gegraveerd af, dit maakt het beheer zeer eenvoudig

GTM Specials

Global TrackMarks streeft altijd naar innovaties. De afdelingen ‘Techniek’ en ‘Automatisering’ werken dan ook voortdurend samen om die ontwikkelingen waar te maken. Global TrackMarks heeft dankzij fijne samenwerkingen en die focus op technologie daarom ook al mooie succes geboekt op dit gebied. U leest meer over deze ‘Specials’ en waarom deze uw leven als ondernemer gaat vereenvoudigen!