Terugverdien model

Minder administratie
90%
Vermindering discussies
80%
Vermindering kosten
30%
Veiliger gevoel
100%
Verhoging efficiency
60%
Voorkomen naheffingen
99%

Minder administratie

Bespaart tijd, dus geld en zo bent u ook nog eens milieubewust bezig! Dat is ook wat waard!

Volledig automatisch, dat scheelt uren papierwerk

Met een GTM black box in uw voertuig heeft u namelijk een perfecte rittenregistratie wat een hoop tijd scheelt vergeleken met handmatige administratie. Gebleken is dat men drie minuten per rit, per persoon, nodig heeft om de ritten te noteren. Voor een middelgroot bedrijf komt dit neer op ruim een uur per week, alleen al voor het handmatig bijhouden van de routes. Wanneer u van één uur per week uitgaat en dit getal maal een gemiddeld arbeidsloon vermenigvuldigd, komt op jaarbasis een aanzienlijk bedrag waarop u dus kunt besparen.

Minder administratie
90%

Voorkomen van discussies

Wrijving op de werkvloer, daar wordt niemand vrolijker van! Een gemotiveerd team behaalt betere prestaties!

Over gewerkte uren of binnen gekomen boetes
Wij horen het vaak genoeg. Discussies op de werkvloer. Is uw werknemer wel daadwerkelijk acht uur op locatie geweest? En zo ja, wie zegt dat de graafmachine überhaupt wel heeft aangestaan?

Met de black boxes van GTM is dit allemaal verleden tijd! Precies zien waar, wanneer en hoelang iemand op locatie is geweest, of exact zien of een installatie (machine) heeft aangestaan? Dat kan! Een win, win situatie, want niet alleen weet u of uw personeel wel naar uw wens werkt, maar u heeft ook een veel beter zicht op de conditie van uw materieel.

Ook het “welles-nietes” rondom verkeersovertredingen (te hard rijden of door rood rijden bijvoorbeeld) voorkomt u. Met behulp van bijvoorbeeld de chauffeursidentificatie van GTM weet u ook exact wie er, wanneer en waar achter het stuur heeft gezeten!

Vermindering discussies
80%

Besparingen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen ten top? Het is voor alle partijen het beste als er bespaart kan worden op benzine!

Op brandstof bijvoorbeeld

Daarnaast kunt u het rijden van privékilometers limiteren. Het is momenteel een gewoonte om vrij privé te rijden met een bedrijfswagen. Een efficiëntere en voordelige stap vooruit zou een privékilometers limiet zijn. Hierdoor blijven de extra kosten (brandstof, onderhoud en schade) binnen de perken. Stel dat een auto die nu nog onbeperkt privé kan rijden een begrenzing krijgt tot 10.000 kilometers per jaar. Uitgerekend scheelt dit (naar schatting) €500,- per auto, per jaar. Een snelle manier om de investering terug te verdienen. De grens van een dergelijk limiet is zeer eenvoudig in beeld te brengen door onze systemen.

Vermindering kosten
30%

Veiligheid

Met een gerust hart uw materieel achter laten op locatie? Dat is mogelijk!

Vind uw gestolen voertuigen altijd terug
Met een black box van Global TrackMarks kunt u altijd en overal ter wereld uw voertuigen of objecten in kaart brengen. Bij vermissing kunt u direct zien waar uw bezittingen zich bevinden.

Als ondernemer wilt u graag weten wanneer uw investering zichzelf terug verdient. De investering in een GTM systeem verdient zichzelf dubbel en dwars terug op meerdere manieren.

Veiliger gevoel
100%

Efficiency

Een mooie term, maar ook ontzettend waardevol! Slechts twee procent van de Nederlandse organisaties benoemt zichzelf efficiënt 

Efficiëntere dagindeling, want alles wordt geregistreerd

Een GTM black box is ook een efficiency tool voor uw bedrijf. Op meerdere aspecten zorgt een systeem van Global TrackMarks voor een efficiëntere bedrijfsvoering. Per dag wint u ongeveer 15 minuten aan ‘verloren’ tijd terug. U kunt precies zien wanneer de voertuigen beginnen met rijden, hoelang deze stilstaan op bepaalde locaties en u heeft zelfs inzicht op het rijgedrag van uw chauffeurs. Door de black box rijden de chauffeurs preventiever en beheerster wat leidt tot een directe brandstofbesparing, minder onderhoud en minder kans op schade. De besparing op de brandstofkosten alleen al kan oplopen tot 10% op jaarbasis.

Verhoging efficiency
60%

Naheffingen

De welbekende blauwe envelop maakt niemand gelukkig. Een naheffing per jaar, per voertuig, dat kan oplopen!

Voorkom die vervelende naheffing!

Behalve dat het tijd en dus kosten scheelt, heeft de belastingdienst een sluitende rittenregistratie ook bij wet verplicht. U riskeert een enorm hoge boete wanneer uw rittenregistratie niet voldoet aan de eisen van de belastingdienst. Deze boete kan oplopen tot €4920,00 per jaar, per voertuig. Een bedrag dat u uiteraard liever niet inlevert bij de overheid.

Voorkomen naheffingen
99%