Direct contact

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur reageren.

Een track en trace systeem kopen is vandaag de dag steeds belangrijker om uw (kostbare) objecten via GPS in beeld te brengen. Zo is een Track en trace systeem voor in de auto tegenwoordig erg populair aan het worden. De term track en trace verraadt de werking eigenlijk al, want met een dergelijk systeem traceert u uw auto of de rest van uw wagenpark in een oogwenk! Deze systematiek vinden we veelal terug in de distributie en in de logistieke wereld, maar het wordt ook steeds belangrijker op zowel de zakelijke-, als de consumentenmarkt! Zo ervaren wij bij Global TrackMarks al jaren een sterk stijgende groei in de aanschaf van track en trace systemen die via GPS werken. Het kopen hiervan is uitermate populair bij verhuurbedrijven, machineparken en zelfs voor personal tracking. Naast het in kaart brengen van bijvoorbeeld uw auto, dient het systeem ook als een stukje beveiliging via GPS. Een track en trace systeem heeft veel toepassingen.

Hoe werkt een track en trace systeem via GPS in mijn auto?

Een Track en trace systeem werkt middels GPS en GPRS. De data module kan door de connectie via meerdere satellieten de locatie van de auto bepalen. Deze locatie wordt middels een verbinding met het telefoonnetwerk gecommuniceerd naar het GTM Webportal. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het aantal logs (punten op de kaart) op maat instellen. Voor meer informatie over de werking van een track en trace systeem kunt u contact met ons opnemen.

De voordelen van een Track en  trace systeem

Een Track en trace systeem kan zich laten typeren door enkele voordelen:

 • Automatische kilometerregistratie ⁄ voorkom bijtelling: U hoeft zelf niet meer de kilometerregistratie bij te houden. Medewerkers hoeft u hier ook niet meer naar te vragen. Alle ritten staan namelijk in overzichtelijke rapporten. Deze kunt u eenvoudig opvragen. Dit zal u veel tijd besparen. Alleen om deze reden is het aanschaffen voor uw bedrijf al het overwegen waard.
 • Chauffeursidentificatie: Met dit systeem weet u altijd welke persoon er verantwoordelijk is voor de gegeneerde gegevens van uw voertuigen. Handig als meerdere collega’s gebruik maken van een voertuig. U heeft zo altijd duidelijkheid over wie waar is geweest. De urenregistratie van uw medewerkers is daarbij sluitend.
 • Het wagenpark Real-time volgen: Dankzij de GPS-plaatsbepaling kunt u wereldwijd uw voertuigen wanneer u maar wil lokaliseren. Hier kunt u belangrijke informatie uithalen met betrekking tot het managen van voertuigen en het managen van personeel. U kunt al snel zien of uw voertuigen beter kunnen worden ingezet, of uw personeel zich aan de gemaakte afspraken houdt en of de beste routes worden gekozen.
 • Beveiliging tegen diefstal: Bij verdenken van diefstal of onrechtmatig gebruik van het voertuig kunt u uw voertuig eenvoudig lokaliseren met het Track en trace systeem. Zo bent u de potentiële overtreder altijd een stap voor en kunt u hierop inspelen door maatregelen te treffen. Daarbij is er een optie om alarmmeldingen in te stellen. Als u deze meldingen aan zet krijgt u een sms of e-mail als uw voertuig zich bijvoorbeeld buiten afgebakend gebied beweegt, als deze buiten de afgesproken tijden rijd of als een andere chauffeur in het voertuig rijdt.
 • Temperatuurregistratie: Met behulp van dit handige systeem kan de huidige conditie van het voertuig worden gemeten, zoals de temperatuur. Zo kunt u altijd de kwaliteit van uw producten waarborgen.
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO): U heeft veel grip op uw buitendienst. Uw ritten zijn namelijk efficiënter. Daarnaast zijn de routes logischer. Bovendien zorgt zo een systeem voor een beter bewustzijn bij uw personeel. Uit diverse onderzoeken is naar voren gekomen dat door invoering van track en trace personeel zuiniger rijdt en meer brandstof zal besparen. U ziet dat een track en trace systeem veel voordelen kan bieden voor uw bedrijf.

Kenmerken van een track en trace systeem kopen bij Global TrackMarks.

Een track en trace systeem kopen kan zich bij ons bureau laten typeren door de volgende kenmerken:

 • Live tracking & tracing via GPS;
 • Toegang GTM Webportal;
 • Geen software installatie nodig;
 • 24/7 zicht op uw auto(‘s) door middel van track en trace;
 • Internationale dekking voor lage kosten kopen;
 • Diverse alarmeringen in het systeem;
 • Points of Interest;
 • Wij vertellen u graag meer over deze kenmerken.

Kortom: Een track en trace systeem is zeer veelzijdig en is van toegevoegde waarde voor het wagenpark van uw bedrijf.

Welk track en trace systeem biedt Global TrackMarks?

Bij Global TrackMarks bieden is er niet slechts één track en trace systeem die u kunt kopen, maar bieden we verschillende modules. De GPS modules worden vooraf altijd met de klant besproken, gezien we altijd graag inspelen op de wensen van de klant. Of u nu kiest voor de mobile track & tracer via GPS, of de vast in vast ingebouwde versie, bij Global TrackMarks weet u dat de fabricaten veelvuldig zijn getest. Global TrackMarks kiest er namelijk voor om enkel te werken met modules van Nederlandse makelij. Zo garanderen wij de uitermate betrouwbare werking van onze systemen. Op onze productpagina vindt u een overzicht van onze modules en de bijbehorende kosten bij het kopen. Komt u er niet uit? Aarzel dan niet en neem direct contact op met ons. Wij helpen u graag verder met bijvoorbeeld uw track en trace systeem voor in de auto. Of u nu kiest voor een vaste module, of toch liever de mobiele GTM Zepto, bij Global TrackMarks weet u zeker dat u een 100% betrouwbaar track en trace systeem voor uw auto koopt