Investeren in een track en trace systeem voor in uw auto of machine is het beste wat u kunt doen als beheerder van een vloot. U wilt immers uw kostbare object(en) niet uit het oog verliezen. Daarom raden wij altijd aan om een track en trace systeem te kopen. Een module van Global TrackMarks biedt u veel meer dan alleen een handige tool om uw voertuig(en) te volgen.

Zo biedt een systeem van ons diverse voordelen voor uw wagenpark;
– Inzicht
– Beveiliging
– Diefstalmeldingen
Deze onderdelen van een track en trace systeem in de auto worden in de volgende paragraven behandeld.

Track en trace systeem voor in de auto en Inzicht

Een belangrijk voordeel aan een track en trace module in uw auto is het inzicht dat u krijgt. Doordat u toegang krijgt tot het gebruiksvriendelijke GTM Webportal kunt u in één oogopslag zien waar uw voertuigen zijn (geweest). Achteraf facturen, kosten weerleggen en werktijden tonen wordt met een track & tracer eenvoudig. U kunt efficiënter te werk en het verhoogt uw professionaliteit. Met een track en trace systeem van Global TrackMarks heeft u immers alles onder controle, waar ook ter wereld.

Beveiliging van uw wagens

Als we de statistieken er bij halen zien we dat er in de laatste twintig jaar steeds minder voertuigen worden gestolen. Alarm- en track en trace systemen maken het inbrekers lastiger. Met deze afname van het aantal gestolen voertuigen is ook het aantal teruggevonden voertuigen afgenomen. Dat klinkt raar, maar is logisch. Zowel de berijders, als de dieven worden handiger, dus al een voertuig eenmaal is gestolen is deze ook zo weg.

Kies daarom altijd voor een track en trace systeem, ook al is het boven op uw alarmsysteem. Binnen een mum van tijd brengen wij uw gestolen auto in beeld met het track en trace systeem!

Track en trace systeem voor in de auto en Diefstalmeldingen

Behalve het achteraf terug vinden en natuurlijk de preventieve werking kunnen wij het track en trace systeem in uw auto ook een alarm laten afgeven bij ongewenste activiteiten. Zo bent u direct op de hoogte van bijvoorbeeld rijden na 18:00 of in het weekend!

Waar let ik op als ik een track en trace systeem wil voor in de auto

Zorg er ten alle tijden voor dat het track en trace systeem voor in uw auto dat u gaat kopen aan een aantal vereisten voldoet. Om u juist te informeren helpen wij u graag een handje! Let dus bij het aanschaffen op;
– Nederlands fabricaat
– Keurmerken en certificeringen
– Degelijkheid bedrijf

Nederlands fabricaat.

Bij Global TrackMarks maken we uitsluitend gebruik van zwaar geteste Nederlandse fabricaten. Waar we op de markt veel Aziatische en bijvoorbeeld Oostblok producten tegen komen kiest GTM er bewust voor hier niet mee te werken. Door het directe contact met de fabrieken zijn wij meteen op de hoogte van de laatste veranderingen in de systematiek. Koopt u een track en trace systeem voor in de auto bij GTM, dan bent u gewaarborgd van een zeer goed werkend systeem met een hele lange levensduur.

Keurmerken en track en trace certificeringen.

Vraag bij het bestellen van een track en trace module voor in de auto ook naar de keurmerken en certificeringen van het systeem en de organisatie. Door de (wild)groei van bedrijven in deze branche onderscheidt Global TrackMarks zich door het dragen van diverse certificeringen. Laat u niet om de tuin leiden door te lage kosten.

Degelijkheid bedrijf.

Global TrackMarks staat voor grote gebruiksvriendelijkheid, professionaliteit en technologische ontwikkelingen. Met de tien jaar ervaring in the pocket weten wij goed in te spelen op de wensen en eisen van de markt. Global TrackMarks is al tien jaar één van de meest toonaangevende spelers in de track & trace wereld. Gaat u een track en trace systeem voor in uw auto kopen en bent u benieuwd naar de kosten? Dan denkt u dus aan GTM!

 Het beste track en trace systeem voor in de auto

Inzetbaar voor voertuigen, vaartuigen, wagens, materieel, goederen en zelfs voor personen. Global TrackMarks biedt draadloze en ingebouwde track en trace systemen voor in de auto en andere voertuigen die compatible zijn met diverse service pakketten. Het beste track en trace systeem kan u kopen bij GTM! Ongeacht uw wensen, want met de op maat gemaakte voorstellen hebben wij voor iedereen een gepaste oplossing. Kwaliteit en betrouwbaarheid; kenmerkend voor het track en trace systeem voor in de auto van Global TrackMarks.