GTM Connect/Push Navigation

Deze, in samenwerking met Garmin ontwikkelde GTM special, biedt ook voor vrachtwagens en trailers de ultieme uitkomst. Door de snelle communicatie tussen kantoor en chauffeurs optimaliseert u de bedrijfsvoering enorm. Middels de vooraf ingestelde berichten of berichten die u ter plekke typt kunt u eenvoudig communiceren met uw personeel. Vanuit het GTM Webportaal stuurt u bondige berichten of zelfs uitgestippelde routes, zo naar het gewenste navigatiesysteem in uw vrachtwagens.

De chauffeur hoeft deze enkel te accepteren en kan zijn weg vervolgen. Efficiency ten top!

Waterdicht

Om u zo goed mogelijk te bedienen heeft GTM ook de waterdichte GTM Premium 0² module. Deze black box is volledig waterdicht en daarom uitstekend voor vaartuigen, maar hij kan meer! De 0² black box is ook zeker in te zetten in de transport wereld. Omdat de aanhangers van vrachtwagens vaak vochtige plekken zijn kan het voorkomen dat met gewone elektronische apparatuur de werking niet optimaal is. De GTM Premium 0² is daarom multi-inzetbaar! Lees meer over de GTM Premium 0².

Temperatuursensoring

De transporteur heeft continu controle over de conditie van de goederen. Wanneer gemeten waarden, zoals temperatuur en brandstofniveau, buiten de vooraf opgegeven waarden komen, stuurt het systeem meteen een alarmbericht via sms of e-mail naar de desbetreffende persoon die er verantwoordelijk voor is. Zo kan de transporteur meteen ingrijpen bij calamiteiten en hiermee heel veel problemen en hoge kosten voorkomen.

vrachtwagen