Log in 0880 18 18 18

Van zakelijk naar privé

Posted in: Nieuws overzicht Started by

Van zakelijk naar privé

Van zakelijk naar privé

shutterstock_152454830

Maakt u wel eens zakelijke en privéritten in de auto van de zaak? Vergeet dan niet om de aard van de rit in de rittenregistratie te vermelden.

Als u geen bijtelling betaalt, dan mag u jaarlijks maximaal 500 privékilometers in een bedrijfsvoertuig maken. Het komt vaak voor dat bestuurders de zakelijke of privéaard van de ritten vergeten te vermelden. Dit kan ertoe leiden dat uw rittenregistratie niet sluitend is en dus als onvoldoende bewijsmateriaal door de Belastingdienst kan worden bestempeld.

Gelukkig heeft GTM naar aanleiding van de wensen van haar klanten de privé/zakelijk-schakelaar geïntroduceerd. Met deze schakelaar kunt u met één druk op de knop de aard van uw rit bepalen. De schakelaar gaat na het beëindigen van de rit vanzelf uit. Uw trip naar de zaak een dag na een privéuitje zal dus niet onverwachts als privé geregistreerd staan. Tevens is elke privérit gemaskeerd waardoor uw privacy altijd is gewaarborgd. Dankzij de technologie van de GTM systemen weten onze klanten dat elke rit correct is.

Neem contact met ons op om u nader te laten informeren over de GTM rittenregistratiesystemen gekoppeld met de privé/zakelijk-schakelaar.