Log in 0880 18 18 18

Veilig de weg op met GTM

Posted in: Nieuws overzicht Started by

Veilig de weg op met GTM

strooiauto

Veilig de weg op met GTM

Brrr! Het vriest buiten en dat betekent dat de wegen glad kunnen zijn. De vriesperiode kan vaak voor vele ongelukken zorgen en daarom is het belangrijk dat de wegen ijs- en sneeuwvrij zijn. Ieder jaar is het thema of de strooimachines wel effectief te werk zijn geweest.

De klanten van Global TrackMarks weten wel beter. De GTM systemen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om efficiënt vorst tegen te gaan. Zo kunnen de gebruikers een nauwkeurig inzicht krijgen hoe lang het strooiapparaat heeft aangestaan via de PTO (Power Take Off) functie. Tevens geven de ingebouwde g-krachtsensoren u een nóg nauwkeuriger beeld waar de wagens zich hebben bevonden. Uiteraard zijn de tijden van het strooien en de wegdekafstand ook in kaart gebracht en worden in een overzichtelijk rapport opgestuurd.

GTM biedt voor ieder veiligheid in koude tijden. Bestuurders voelen zich veiliger op de Nederlandse wegen en de gemeentes hebben bewijs dat de wegen wel degelijk gestrooid zijn in geval van twijfel of klachten. Als u op de wegen van onze klanten rijdt, dan kunt u gerust zijn dat het strooiproces tot in de laatste zoutkorrel is uitgemeten.