Huurauto’s

Er zijn meerdere autoverhuurbedrijven partner van Global TrackMarks. Omdat we een uitgebreid assortiment kunnen leveren, zijn wij voor vrijwel iedere partij de geschikte partner. Voor huurauto’s kunt u denken aan de mobiele oplossing van GTM. De GTM Zepto. Deze kleine track & tracer kan volledig onzichtbaar worden geplaatst in het gewenste voertuig, zonder dat inbouw vereist is.

Proefritten

Ditzelfde geldt eigenlijk ook voor uw proefritten. Bent u er toch niet zo zeker van dat de persoon voor u, ondanks zijn oprechte blik, de splinternieuwe auto weer netjes komt terugbrengen? Twijfel dan niet! Ook voor deze situaties is de Zepto de juiste oplossing. Zo kunt u weer met een goed gevoel in uw onderbuik aan de slag!

Altijd en overal traceerbaar

Het gebeurd, helaas, steeds vaker. Voertuigen worden uitgeleend en niet meer geretourneerd. Er valt vandaag de dag geen lokale krant meer op uw deurmat waar dit niet in staat. Gelukkig lezen we ook steeds vaker dat voertuigen (of andere elektronische objecten) weer bij de rechtmatige eigenaar terecht komen!

Middels GPS en GPRS kunnen we altijd achterhalen waar dit object zich bevindt!

shutterstock_176294894