Direct contact

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur reageren.

Benieuwd naar de prijs van een voertuigvolgsysteem met Jamming Detectie? Als ondernemer of fleet manager weet u dat wagenparkbeheer geen makkelijke klus is. Het wordt door veel mensen onderschat. Er zijn echter veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden en dit is niet alleen de prijs van een dergelijk systeem! Daarnaast zijn er veel factoren die invloed kunnen hebben op het proces. Zijn de producten op tijd afgeleverd? Zijn de chauffeurs al onderweg? Hoe kan het proces nog efficiënter? Dit zijn zaken waar rekening mee gehouden moet worden. GTM heeft de oplossing die al deze zaken een stuk makkelijker gaat maken. Met voertuigvolgsystemen met jamming detectie heeft u direct zicht op al deze zaken. Met een GPS voertuigvolgsysteem ingebouwd in uw voertuigen weet u precies waar uw voertuigen zich bevinden. Met een data module die contact heeft met meerdere satellieten kunt u de precieze locatie traceren. Het gebruiksvriendelijke systeem geeft u de mogelijk sneller dan ooit te schakelen. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij aan uw wensen en eisen kunnen voldoen. Onze klanten lopen uiteen van klein middelgroot bedrijven tot aan grote organisaties in allemaal verschillende branches. Geen klus is ons te gek! Lees hieronder welke voordelen een voertuigvolgsysteem heeft, alsmede over de prijs van een dergelijk systeem met jamming detectie!

Voordelen van een voertuigvolgsysteem met Jamming Detectie

Een voertuigvolgsysteem met jamming detectie kenmerkt zich door de volgende voordelen:

  • Efficiency

Op het moment dat u op elk gewenst moment uw personeel kunt traceren wordt wagenparkbeheer een stuk makkelijker. Waar u eerst onnodig veel telefoontjes moest plegen, constant mailtjes moest sturen of discussies moest aanhoren kunt u nu alles inzichtelijker maken met het auto volgsysteem en kunt u deze taken minimaliseren. Wagenparkbeheer heeft invloed op meerdere bedrijfsprocessen. Wanneer het managen van een wagenpark goed wordt gedaan heeft dat een positieve invloed op de andere processen. U kunt excelleren in het wagenparkbeheer met een voertuigvolgsysteem.

  • Kostenbesparend

Met een ingebouwd voertuigvolgsysteem met Jamming Detectie van GTM kunt u op kort termijn maar ook lang termijn profiteren van een verlaging van de brandstofkosten. Omdat u nu inzichten heeft die u voorheen niet had kunt u het bedrijfsproces aanscherpen. Ritten kunnen tot op de meter gevolgd worden, u kunt zien of een chauffeur van A naar B rijdt. Chauffeurs zullen bewuster en preventiever rijden, wat ook brandstof zal besparen. Op lang termijn kunt u een aanzienlijk bedrag besparen.

  • Sluitende rittenregistratie

Elk bedrijf dient een sluitende rittenregistratie te doen. Veel fleet managers doen dit handmatig. Dit kost echter een hele hoop tijd en geld. Met een voertuigvolgsysteem kunt u voor een kleine prijs een veel groter bedrag besparen. De handmatige administratie duurt naar schatting ongeveer 15 minuten per week. U kunt zelf wel inschatten hoeveel dat op jaarbasis is. Een hele hoop! Met een registratiesysteem bespaart u al deze kostbare uren. En een hoop geld.

  • Beveiliging

Nu ook altijd en overal kunt checken waar uw voertuigen zich bevinden kunt u eigenlijk alles vanuit uw kantoor controleren. Centraler bestuur dan dit is er niet. Het systeem werkt ook als beveiliging. Als een van uw voertuigen wordt gestolen kunt u gelijk de politie inschakelen. Als een voertuig een ongewenste activiteiten uitvoert krijgt u namelijk bericht. U kunt dus altijd met een gerust hart verder met de voertuigvolgsystemen met jamming detectie.

Contact met een van onze specialisten voor uw voertuigvolgsysteem?

Bent u benieuwd wat GTM nog meer voor u kan betekenen of naar de prijs van onze producten of het voertuigvolgsysteem met Jamming Detectie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers! En heb binnen no-time een voertuigvolgsysteem geïnstalleerd in uw voertuigen.