Direct contact

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur reageren.

Interesse in wagenparkbeheer? Het wagenpark beheren is veelal een flinke klus. Vandaar dat een wagenparkbeheer systeem steeds belangrijker wordt binnen bedrijven en organisaties. Want wagenparkbeheer omvat niet alleen de aanschaf en verkoop van voertuigen, maar bevat ook het onderhoud, de kilometerregistratie en eigenlijk alles wat met de zakelijke voertuigen te maken heeft.

U doet er dus goed aan als wagenparkbeheerder om samen met Global TrackMarks uw werk overzichtelijker te maken. De systemen van Global TrackMarks worden al in veel grote wagenparken door het hele land ingezet. Wij hebben al veel klanten kunnen helpen, waaronder verhuurbedrijven, zorginstanties, wagenparken en tal van andere type bedrijven. Benieuwd hoe GTM het beheer van uw wagenpark tot een overzichtelijke klus kan maken? Wij nemen graag contact met u op om u verder te informeren over het wagenparkbeheer.

Waarom een systeem voor uw wagenparkbeheer?

Vaak is het wagenparkbeheer een van de grootste kostenposten binnen een organisatie. Om deze kosten te beperken maakt men vaak gebruik van een rittenregistratiesysteem om goed zicht te houden op alle voertuigen. Global TrackMarks ontlast wagenparkbeheerders al jaren van onnodige administratie en losse blaadjes met gereden ritten.

Een systeem voor uw wagenpark biedt inzicht in gereden kilometers, waaraan u servicebeurten kunt koppelen. Ook kunt u terugvinden welke chauffeur een bepaalde boete heeft behaald. Indien u machines in het wagenpark heeft kunnen wij ook draai- en meeturen koppelen. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Het totaal beheer van uw vloot was nog niet eerder zo gemakkelijk. De ideale mix tussen het optimaliseren van de efficiency en het besparen van kosten in één totaalpakket middels wagenparkbeheer. Wat wenst u nog meer?

De voordelen van wagenparkbeheer voor uw organisatie

Een volgsysteem in de auto’s voor het wagenparkbeheer geeft u compleet inzicht in alle ritgegevens van de buitendienst. De software registreert namelijk elke kilometer die is gereden, de starttijden, de stoptijden etc. Elke kilometer kunt u real time volgen. Dit biedt enkele voordelen voor uw bedrijf. Zo krijgt u automatisch gedetailleerde informatie van uw buitendienst. Daarnaast voorkomt het systeem een incorrecte administratie. Dit sluit fiscale bijtelling uit. U heeft nooit meer last van administratieve rompslomp. Enkel de volledige en correcte kilometerregistratie blijft over. Als deze voordelen nog niet genoeg voor u zijn, is er ook nog de mogelijkheid om veel te besparen op het wagenpark van uw bedrijf. U kunt namelijk de routes en het brandstofverbruik van uw personeel op de voet volgen. Dit laat u toe om uw werknemers hierop aan te spreken en ze zuiniger te laten rijden. U kunt bijvoorbeeld snel uitrekenen wat de kortste route is. Wagenparkbeheer heeft ook voordelen voor uw werknemers.

Voordelen voor de werknemers

Het wagenparkbeheer heeft ook voor de werknemer veel voordelen. Zo hoeven ze bijvoorbeeld niet meer na elk bezoek met een klant hun kilometerstand te noteren op een blaadje. De administratie die hierbij komt kijken verdwijnt ook. Nooit meer rommelig genoteerde kilometers. Uw werknemers kunnen zich volledig richten op hun werk.

De service van uw bedrijf verbeteren

Naast al deze voordelen van wagenparkbeheer kunt u de service van uw bedrijf verbeteren. Dit lichten wij graag toe met een voorbeeld van klanten die gebruik maken van een van onze systemen voor het beheer van hun wagenpark. Soms komt het voor dat een klant met spoed moet worden geholpen. Zonder systeem moet u al uw chauffeurs bellen en ze vragen waar ze zich op dat moment bevinden. Vervolgens stuurt u de chauffeur dit het dichtste in de buurt is naar de klant toe. Met de hulp van Global TrackMarks slaat u deze stappen over. U ziet direct waar uw personeel zich bevindt en kan in 1 telefoontje de chauffeur naar de plek van bestemming wijzen. Uw klant zal boven verwachting worden geholpen en uw service is vele malen beter. Kortom: Met de hulp van GTM kunt u profiteren van de vele voordelen van efficiënt Wagenparkbeheer.

Fleetmanagement en wagenparkbeheer anno 2018

Global TrackMarks voorziet ook uw organisatie van hulp omtrent allerlei mobiliteitsaspecten, zoals het wagenparkbeheer. Mobiliteitsbehoeften verschuiven langzaam, maar zeker. De koers die een aantal jaar geleden is ingezet, het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, speelt ook in de mobiliteitsbehoefte een beduidende rol. Met een van de pakketten van GTM gaat u al een stap in de juiste richting.

Bescherm je wagenpark en houd een stevige grip op de conditie van uw vloot en auto’s middels wagenparkbeheer van GTM. Door middel van diverse alarmeringen (temperatuur, diefstal en  onderhoud) behoudt u de controle. Waar het men in het verleden nog voornamelijk ging over gereden ritten wordt de term ‘totaalbeheer’ steeds belangrijker. Wij voldoen aan het keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit is één van de belangrijkste (zo niet belangrijkste) keurmerk(en) uit de branche. Om het certificaat te verkrijgen moet aan totaal 46 punten worden voldaan. Wij zijn door de strenge test heen gekomen. Daarom bent u gegarandeerd van een perfect systeem dat daarbij voldoet aan de huidige wetgeving en de eisen van de belasting.

Meer informatie over een wagenparkbeheer systeem of hulp nodig? Neem dan telefonisch op 0880-181818 of middels het contactformulier contact op met enkele van onze wagenparkbeheer specialisten.