Interesse in een betrouwbaar wagenparkbeheer systeem? Ruimschootse ervaring en eigen technische ontwikkelen brengen Global TrackMarks aan de top van de markt. Een betrouwbaar wagenpark beheer systeem schaft u dan ook aan bij GTM. Bij Global TrackMarks vinden wij dat een wagenparkbeheersysteem moet voldoen aan bepaalde eisen. Deze eisen zitten hem in de hardware en de service.

Onze modules zijn Nederlandse fabricaten en worden ook in Nederland geassembleerd. Het GTM Webportal is in eigen beheer en vraagt geen software installatie. Inloggen is altijd en overal mogelijk. Inbouwen gebeurd op iedere gewenste locatie door onze gecertificeerde monteurs. De servicemedewerkers van GTM staan u graag te hulp en reageren adequaat op uw wensen en verzoeken. Op allerlei manieren proberen wij bij Global TrackMarks het hoge niveau vast te houden en nog verder uit te breiden. Zo weet u als wagenparkbeheerder exact waar u aan toe bent. Een wagenparkbeheer systeem biedt enkel voordelen.

Grip op uw vloot met een wagenparkbeheer systeem.

U weet nu dat met een GTM wagenparkbeheer systeem de grip op uw vloot volledig is, maar wat zijn de voordelen voor u? We zetten ze op een rijtje:

  • Fiscaal verantwoorde rittenadministratie. U zal volledig voldoen aan de huidige wetgeving en regelgeving. U hoeft niet bang te zijn voor extra kosten aan de belastingdienst.
  • Handige planning tool. U kunt eenvoudig de kortste routes berekenen en in een paar makkelijke stappen een planning in elkaar zetten.
  • Zicht op onderhoudsbeurten. U krijgt een seintje als het tijd is voor onderhoud van uw auto. U zal hierdoor nooit over de limiet rijden van uw auto. Op de lange termijn bespaard u zo onderhoudskosten.
  • Communicatie middels webportaal mogelijk (GTM Connect). Zo kunt u probleemloos communiceren met uw personeel.
  • Rijgedrag in beeld. De gereden kilometers, het brandstofverbruik, de rijstijl, de snelheid, al dit soort gegevens worden verzameld door ons systeem. Zo krijgt u een goed beeld van het rijgedrag. U kunt uw chauffeurs confronteren met deze gegevens en zijn of haar rijstijl laten aanpassen. Dit zal er toe leiden dat u kosten zal besparen met behulp van het wagenparkbeheer systeem.
  • Beveiliging. Uw wagens zijn optimaal beveiligd door de GPS. U krijgt als wagenparkbeheerder een seintje als er in uw auto wordt gereden terwijl dit niet gepland stond. U kunt real time inschakelen en monitoren wat er aan de hand is.
  • Voor verscheidene bedrijven is een systeem om uw wagenpark te beheren van toegevoegde waarde. Zo hebben wij reeds veel zorginstanties, wagenparken, bedrijven die service verlenen, buitendiensten, warentransporten en tal van andere bedrijven geholpen.
  • Zo zijn er nog meer voordelen aan een wagenparkbeheer systeem waar we u graag verder over informeren.

Wagenparkbeheer systeem en (FMS).

Een Fleet management Systeem (FMS) is niet gelijk aan een rittenregistratiesysteem, auto track en trace systeem of wagenparkbeheer systeem. Alhoewel een FMS wel een track & trace functie heeft! Een Fleet management systeem onderscheid zich door ook rijgedrag, brandstofverbruik, onderhoudsbeurten en meer voertuiginformatie te monitoren. Een FMS is eigenlijk niet meer weg te denken uit het huidige wagenparkbeheer. Neem telefonisch contact of middels het contactformulier contact met ons op als u interesse heeft in een wagenparkbeheer systeem.