Volledige grip op uw wagenpark

Voor een volledige grip op het wagenpark dat u beheert biedt GTM de juiste oplossingen. Of het nu gaat om kleine wagenparken, of grote wagenparken, dankzij onze nieuwste technieken en jarenlange kennis en ervaring, weten wij wat er speelt! U kunt op diverse manieren uw voertuigen plaatsen in ons gebruiksvriendelijke webportaal. Zo heeft u altijd en overal ter wereld exact de gewenste informatie, binnen enkele muisklikken in beeld!

GTM Webportaal

Het GTM Webportaal is door Global TrackMarks zelf ingericht. Dit houdt in dat wij bekend zijn met alle in’s & out’s van dit portaal. Wij streven altijd naar een zo gebruiksvriendelijke manier van samenwerken, vandaar dat dit portal dan ook is ontwikkeld. U hoeft niks te installeren. Na de inbouw ontvangt u de gegevens van uw eigen portaal-omgeving. Zonder de inloggegevens komt niemand hier bij, u hoeft dus niet bang te zijn voor pottenkijkers. Nadat wij u persoonlijk, telefonisch door het portaal hebben begeleid gaat er een wereld voor u open. Indien gewenst ontvangt u ook nog een handleiding voor dit portaal zodat u zich spoedig door het GTM Webportaal heen kunt bewegen.

Met tal van mogelijkheden als groepen creëren (buitendienst, techniek etc.), metingen bekijken, een autorisatie structuur maken en nog zo ontzettend veel meer, wordt dit portaal echt van groot belang voor u en uw organisatie.

24/7 inzicht

Omdat wij werkelijk niks hoeven te installeren op uw computers kunt u direct aan de slag. Daarnaast kunt u met uw eigen inloggegevens overal ter wereld inloggen. Dag en nacht!

shutterstock_182023217