Waterschap Limburg

Waterschap Limburg

Waterschap Limburg zorgt voor de voorbereiding en uitvoering van het dagelijks werk in de gemeente Sittard-Geleen. De organisatie voert diverse onderzoeken uit en heeft tal van projecten aangelegd. Dit waterschap zorgt voor de optimale balans tussen de belangen van inwoners, bedrijven en de natuur.

Waterschap Limburg is klant geworden van GTM na een zogenaamde request for proposal. Bij deze open aanvraag worden diverse leveranciers gevraagd een aanbod te doen betreft de rittenregistratiesystemen. Waterschap Limburg zocht een betrouwbare leverancier voor diverse 4×4 voertuigen. Global TrackMarks won deze aanvraag omdat het voldeed aan de hoge kwaliteitsnormen op het gebied van apparatuur en service.

Bij Waterschap Limburg worden de huidige toegangscontrolepassen (ook wel druppels genoemd) ook gebruikt voor de chauffeursidentificatie in het voertuig. De druppels zijn namelijk via een reader gekoppeld aan de GTM black box in het voertuig. Zo ziet u, voor iedere situatie vinden we een oplossing!

Meer info? Kijk op de website van Waterschap Limburg: www.wbl.nl

Waterschap Limburg logo 520x520