GTM voor in de zorg!

Aan de lange reeks met verschillende sectoren waarin Global TrackMarks werkzaam is, is een nieuwe sector toegevoegd.

De zorgsector vormt een belangrijk beeld in de Nederlandse samenleving en als maatschappelijk bewuste onderneming helpen wij graag aan het behouden van de bedrijven in deze sectoren.

Onze ervaring met onder andere sociale werkplaatsen heeft ons geleerd te luisteren naar klanten die dagelijks met patiënten te maken hebben.

Hierdoor hebben we oplossingen kunnen ontwikkelen die speciaal op de zorg zijn toegepast!

Speciaal voor u op maat

Veel zorginstellingen hebben genoeg aan een sluitende rittenregistratie zonder extra’s, maar voor die zorginstellingen met speciale wensen draaien wij onze hand niet om.  Uw speciale wensen horen wij aan en gezamenlijk met u komen wij tot de beste oplossing. Door onze interne techniekafdeling kunnen wij zelfs oplossingen voor u in het bijzonder ontwikkelen.  Door onze jarenlange ervaring betekent dit in sommige gevallen een kleine aanpassing van een al bestaande oplossing, waardoor de ontwikkelkosten minimaal zijn. Zo hoeft u zich over de prijs ook geen zorgen te maken.

Geen zorgen

GTM begrijpt dat in de zorgsector er altijd zorgen zijn, maar is ook van mening dat u zich tot de zorg van patiënten moet beperken. Het systeem van GTM zorgt ervoor dat alle bedrijven, zorginstelling of niet, zich geen zorgen meer hoeven te maken over het bijhouden van een rittenregistratie. Ten alle tijden heeft u een sluitende rittenregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. U ontzorgt  uw medewerkers van het bijhouden van deze registratie en krijgt hierdoor meer tijd vrij om u bezig te houden met datgeen wat zo belangrijk is. De zorg voor uw medemens.

zorgvervoer